BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.431,65
HABER /  GÜNCEL

Atalay Filiz yakalandı mı seri katil orada görüldü!

Seri Katil Atalay Filiz yakalandı mı? Üç kişinin katili olduğu belirlenen ve kayıp olan Atalay Filiz'in Adana Adliyesi yakınlarında görüldüğü ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. İşte Atalay Filiz hakkında son haberler...

Abone ol

Atalay Filiz her yerde aranıyor. Ankara ve İstanbul'da 3 cinayetin faili olarak aranan seri katil Atalay Filiz, Adana emniyetini harekete geçirdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi telsizle geçen hafta İzmir'de güvenlik kameraları tarafından görüntülenen ancak, ortadan kaybolan Atalay Filiz'in merkez Seyhan İlçesi'ndeki Adana Adliyesi yakınlarında görüldüğüne dair ihbarı ekiplere bildirdi.

Bunun üzerine adliye binasının da bulunduğu bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polisler, ihbarla ilgili geniş çaplı arama yaptı. Henüz bir sonuca ulaşamayan ekipler, Atalay Filiz'in kentte olabileceği ihtimaline karşı çalışmalarını sürdürüyor.

ATALAY FİLİZ KİMDİR - KİMLERİ ÖLDÜRDÜ?

Atalay Filiz önce kendisinden ayrılmak isteyen Olga Seregina’yı öldürdü. Olga’nın kaybolması, şüpheleri Atalay Filiz'in üzerine çekti.

Olga’nın en yakın arkadaşı Elena Radchikova’yla onun sevgilisi Göktuğ Demirarslan, Atalay Filiz'den şüphelendi. Göktuğ, Atalay Filiz'in en yakın arkadaşıydı ve onu iyi tanıyordu. Üstelik 4 genç Paris’te eğitimleri sırasında bir süre aynı evi paylaşmıştı. Atalay Filiz, kendisini ele vereceklerini düşünerek, Göktuğ ile Elena’yı Ankara’da pompalı tüfekle öldürdü.

Yine polisin tespitlerine göre, öğretmen Fatma Kayıkçı da aynı nedenle katledildi. 2 yıl boyunca yaşadığı Tuzla’da sahte isim kullanan ancak sahte kimliği bulunamayan Atalay Filiz, sigorta için kendisinden kimliğini isteyen Kayıkçı’nın kendisini ele vermesinden korktu.

En büyük korkusu yakalanmak olan Atalay Filiz, kendisini ihbar etmelerinden korktuğu Göktuğ ve Elena gibi Kayıkçı’yı da öldürdü, Atalay Filiz'i yakalamak için tüm emniyet birimleri çalışmalarını sürdürüyor. Soruşturmayı İstanbul polisi dışında, Ankara Emniyet Müdürlüğü, MİT ve Askeri İstihbarat da takip ediyor.