BIST 9.770
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,22
HABER /  GÜNCEL

Atalay Filiz nerede en son görüldüğü yer

Atalay Filiz nerede sorusu Türkiye'nin gündeminde. Seri katil Atalay Filiz hakkında gelen en son ihbara göre Burdur'da görüldü. Atalay Filiz'in hayatındaki detaylar ihbarları arttırdı.

Abone ol

Atalay Filiz nerede? 

Günlerdir her yerde aranan 3 cinayet ve 1 kayıp olayının zanlısı Atalay Filiz'in görüldüğüne dair son ihbar Burdur'dan geldi.

Atalay Filiz'i en son İzmir'in Buca ilçesinde güvenlik kamerası görüntülenmişti. Kentte polise 500’den fazla ihbar yapıldı.

ATALAY FİLİZ İÇİN SON İHBAR BURDUR'DAN

Önceki gün Adana'nın ardından bugün de Burdur'dan Filiz'in görüldüğüne dair polise ihbar yapıldı. Polis ekipleri bunun üzerine kentin bazı noktalarında araçları durdurarak yol denetimi yaptı. Henüz bir sonuç alınamadı.

ATALAY FİLİZ İHBAR HATTI

Öte yandan, emniyet Atalay Filiz ihbarları için telefon numarası yayınladı. Atalay Filiz'i görenler İstanbul Cinayet Büro Amirliği'ni 0212 214 40 30 numaraları telefonlarını arayabilirler.

Atalay Filiz nerede en son görüldüğü kent Atalay Filiz ihbar hattı telefon numarası

Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz, 27 Mayıs'ta öğretmen Fatma Kayıkçı cinayetinden sonra İstanbul'u terk etmişti.

ATALAY FİLİZ KİMDİR - KİMLERİ ÖLDÜRDÜ?

Atalay Filiz önce kendisinden ayrılmak isteyen kayıp Olga Seregina’yı öldürmekle suçlanıyor. Olga’nın kaybolması, şüpheleri Atalay Filiz'in üzerine çekti.

Olga’nın en yakın arkadaşı Elena Radchikova’yla onun sevgilisi Göktuğ Demirarslan, Atalay Filiz'den şüphelendi. Göktuğ, Atalay Filiz'in en yakın arkadaşıydı ve onu iyi tanıyordu. Üstelik 4 genç Paris’te eğitimleri sırasında bir süre aynı evi paylaşmıştı. Atalay Filiz, kendisini ele vereceklerini düşünerek, Göktuğ ile Elena’yı Ankara’da pompalı tüfekle öldürdü.

atalay filiz kimdir nereli ailesi kim

Yine polisin tespitlerine göre, öğretmen Fatma Kayıkçı da aynı nedenle katledildi. 2 yıl boyunca yaşadığı Tuzla’da sahte isim kullanan ancak sahte kimliği bulunamayan Atalay Filiz, sigorta için kendisinden kimliğini isteyen Kayıkçı’nın kendisini ele vermesinden korktu.

atalay filiz hayatı

En büyük korkusu yakalanmak olan Atalay Filiz, kendisini ihbar etmelerinden korktuğu Göktuğ ve Elena gibi Kayıkçı’yı da öldürdü, Atalay Filiz'i yakalamak için tüm emniyet birimleri çalışmalarını sürdürüyor. Soruşturmayı İstanbul polisi dışında, Ankara Emniyet Müdürlüğü, MİT ve Askeri İstihbarat da takip ediyor.