BIST 9.538
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.486,27
HABER /  MEDYA

Atakan niye oynamıyor son durumu ne kötü mü?

Survivor 29 Mayıs 2016 son bölümünde Avatar Atakan adaya geri döndü. Peki ama Atakan neden oynamıyor son durumu nasıl ne olmuştu geçirdiği o kazanın görüntüleri.

Abone ol

Survivor 2016'nın 29 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde ödül oyununda geçirdiği kazanın ardından ada dışında tedavisi sürdürülen Avatar Atakan, adaya döndü.

Atakan'ı teknede gören arkadaşları büyük mutluluk yaşadı. Atakan, tedavi sürecinde yaşadıklarını da anlattı.

ATAKAN'IN BAŞINDA 15 DİKİŞ VAR

Başına 15 dikiş atılan Atakan suya battığı anda bayıldığını söyledi. Atakan için o saniyeler saatler gibi uzun gelmiş. Serkay Tütüncü'nün onu kurtardığını öğrenen Atakan ona özel olarak teşekkür etti.

ATAKAN NEDEN OYNAMIYOR?

Başına darbe alan Atakan'ın doktorlar adaya dönüşüne izin verdiler ancak oyunlarda oynamasını riskli buldular. Avatar Atakan dokunulmazlık oyununda bu sebeple yandan arkadaşlarına destek olmaya çalıştı. Atakan sağlık sorunu sebebiyle oynamayamadığı için otomatik olarak dokunulmaz oldu. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı haliyle onun adını bu kez yazamadı.

ATAKAN NE ZAMAN OYNAYACAK?

Peki Avatar Atakan ne zaman oyunlara dönecek? Bu sorunun yanıtı henüz belli değil. Pazartesi gecesi oynanacak ikinci dokunulmazlıkta da Atakan'ın yer alması beklenmiyor.

ATAKAN KAZA GÖRÜNTÜLERİ

Survivor adasında geçen hafta NBA ödülü için yapılan ödül oyununda Atakan ölümden dönmüştü. Atakan'ın o kaza görüntüleri yürekleri hoplatmıştı.