BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,85
ALTIN 2.513,68
HABER /  MEDYA

Atakan Arslan ve Serkay Tütüncü kimdir aslen nereli?

Atakan Arslan'ı izleyici Avatar ismi ile tanıdı. Serkay Tütüncü ise yakışıklılığı ile dikkat çekti. Peki kimdir Serkay Tütüncü ve Atakan Arslan aslen nereliler?

Abone ol

Survivor 2016 şampiyonluğu için Serkay Tütüncü ve Avatar Atakan yarıştı. Survivor birincinin SMS sonuçları ile 2016 yılı şampiyonu belli oldu.

Survivor SMS oylamasında Serkay ile Atakan'la birlikte İzmir ve Sivas'ta yarıştı. Zira yarışmacılardan birinin memleketi Sivas diğerinin ki İzmir.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR NERELİ?

Survivor 2106 adasında gönüllüler takımında yer alan Serkay Tütüncü aslen İzmirli..

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir'in Tire ilçesinde dünyaya gelen Serkay Tütüncü instagram sayfasında sıkça sevgilisi Cansu ile ilgili paylaşımlarda bulunmuş.

serkay tütüncü sevgilisi cansu kimdirSerkay Tütüncü amatör olarak futbol ile ilgilenmiş. Meslek hanesinde bir iş yazmıyor. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Serkay Tütüncü sörfe meraklı.

SERKAY TÜTÜNCÜ'NÜN AİLESİ
Serkay Tütüncü annesine düşkün biri. Babası ile annesinin fotoğraflarını instagram hesabından böyle paylaşmış. Anne ve babası genç olmaları ile dikkat çekiyorlar.

ATAKAN ARSLAN KİMDİR ASLEN NERELİ?

Atakan Arslan 27 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş. Ancak Atakan'ın asıl memleketi Sivas... Anne ve babası küçük yaşta ayrılınca Atakan'ı babası almış.

Atakan'ın babasının iş yeri İzmir'de bulunuyor ve orada yaşıyor. Haliyle Avatar'ın bir ayağı da hep orada.

Atakan annesiyle ancak 10 yıl sonra görüşebilmiş. Aileleri ayrıldığında Atakan'ın kızkardeşi Asu Arslan'ı da annesi almış. Bu sebeple Atakan kardeşiyle de ancak yıllar sonra buluşmuş.

Biz onu Avatar Atakan olarak tanıdık ancak tam ismi Çağan Atakan Arslan... Spor hayatına basketbol ile başlamış. 16 yaşında vücut geliştirme ile devam eden Avatar Atakan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve hayatına spor hayatına yön vermiştir.

avatar atakan kimdir çağan atakan arslan instagram

Peki kimdir Avatar Akan? Yurtiçinde ve yurtdışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında başarılar elde eden Avatar Atakan, bazı dizi ve sinema filmlerinde de oyunculuk yapmış.

avatar atakan modellik ve mankenlikModellik ve mankenlikten de para kazanmaya çalışan Avatar Atakan, Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkmış.

AVATAR ATAKAN INSTAGRAM HESABINDAKİ FOTOĞRAFLARI

2007 yılı Kickboks Türkiye Şampiyonu olan Avatar Atakan, 2010 yılında da Wof World O-Sport Federatıon Muay Thai Dünya Şampiyonluğunu kazandı.

Avatar Atakan'ın 2011 yılında İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Şampiyonluğu da bulunuyor.

ATAKAN VE SERKAY'IN İSTATİSTİK KARŞILAŞTIRMASI

Dominik'deki oyun performansına bakıldığında Atakan Arslan, Serkay Tütüncü'ye açık ara fark atıyor. Adadaki son hafta da dikkate alındığında sıralama şöyle oluşmuştu;

1. Nagihan Karadere
2. Atakan Arslan
3. Serkay Tütüncü
4. Damla Can
5. Semih Öztürk

ATAKAN ARSLAN'IN OYUNLARDAKİ PUAN DURUMU

Atakan Arslan Survivor adasında Nagihan'dan sonra en başarılı isim oldu. Nagihan oyunlarda yüzde 65 başarı gösterirken Ataka'ın oranı da yüzde 62'ydi. 178 galibiyet alan Atakan 109 oyun kaybetti. Atakan en çok oyuna çıkan isimlerden biri oldu.

SERKAY TÜTÜNCÜ'NÜN OYUNLARDAKİ PUANI

Serkay Tütüncü Survivor adasında performans sıralamasında üçüncü sırada yer aldı. Başarı oranı yüzde 57 olan Serkay, 164 galibiyete karşılık 123 yenilgi aldı.