BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,63
HABER /  MAGAZİN

Ata canlı yayında Beyaz'ı dövdü

Berlin Kaplan'ı filmi için boks eğitimi alan Ata Demirer, canlı yayında Beyaz ile maç yaptı. Sonuç mu...

Abone ol

Ünlü komedyen Ata Demirer, Beyaz Show'un konuğuydu. Son filminde Berlin Kaplan'ı filminde bir boksörü canlandıran ünlü komedyen, canlı yayında havaya girince ekranda ilginç anlar yaşandı.

Beyazıt Öztürk ile ringde karşı karşıya gelen Ata Demirer, film için çalışırken öğrendiği boks taktiklerini gösterdi.

İkili arasındaki boks maçı esprili diyaloglarla sürerken, Beyazıt Öztürk de ring havasına kendini kaptırdı.

Boksa devam etmeye niyet eden Beyaz'e finalde espriyi Ata Demirer yaptı;
"Yeter, şimdi iki komedyen birbirini dövdü diye haber yapacaklar".


İşte o boks maçı;

MURAT BOZ O İDDİALARA CEVAP VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Bu aralar sık sık adı Hadise ile anılan Murat Boz, aralarındaki aşk iddialarına cevap verdi.

Popçu Murat Boz, O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri arkadaşı Hadise'yle aralarında çıkan aşk dedikodularına cevap verdi. Geçen hafta, Pazartesi Gecesi Futbolu programında Şanşal Büyüka'nın, ''Hadise'yle aranızda bir hadise var mı?'' sorusu hatırlatılan Boz, ''Hadise'yle tabii ki aramızda bir hadise var! Kardeşim olur kendisi'' dedi.
 

TARKAN'IN SIRLARINI BİR BİR ORTAYA DÖKTÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Tarkan'ın 1992 yılından 2002 yılına kadar 10 yıl korumalığını yapan Talat Ditaban, ilk kez Megastar'ı anlattı: "Tarkan çok çapkındı. İri kadınlardan hoşlanırdı. Sarışın, esmer, kumral onun için fark etmezdi'

''ONDAN AYRILMAK ÇOK ZORDU''

Bu sözler çok konuşulur! 1992-2002 yılları arasında 10 yıl boyunca Tarkan'ın yakın korumalığını yapan Talat Ditaban, ilk kez konuştu. Tarkan'ın Türkiye'ye .ok şey kattığını belirten Ditaban, Megastar'ın kadınlarla ilişkileri konusunda şunları söyledi: ''Tarkan, kadının ruhuna nasıl hitap edileceğini çok iyi biliyordu. Onunla birlikte olup da Tarkan'dan ayrılmak çok zordu. Tarkan'ın kadınlar üstünde böyle bir gücü vardı. Onun kadınlar konusunda birçok erkekten çok daha iyi olduğuna inanıyorum...''

Habertürk'ün haberine göre Megastar Tarkan'ın 10 yıl yakın korumalığını yapan Talat Ditaban, ünlü sanatçıya dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Avcılar'da açtığı Galaxy Fitness adlı spor salonunu işleten Talat Ditaban, Tarkan'ın müzik dünyasına birçok yenilik getirdiğini, branda üzerinde verilen konser dönemini kapattığını söyledi. Ditaban, "Tarkan Türkiye'ye çok şey kattı. İnsanlar brandanın üstünde konser veriyordu. Bunu değiştiren Tarkan'dır. Çünkü iyi konserler verebilmek için çok para harcadı" dedi. Eski koruma, HT Magazin'in yönelttiği "Tarkan çapkın mıydı?" sorusuna da çok tartışılacak bir cevap verdi.

'ASLAN GİBİ ADAMDIR'

Tarkan'ın aşırı derecede çapkın olduğunu belirten Ditaban, "Samimiyetle söylüyorum. Biz uzun zaman hayatı beraber geçirdik. Her türlü şeyimizi gördük. Onun, 'benim' diyen erkeklerden daha çapkın olduğuna inanıyorum. Kadının ruhuna da nasıl hitap edeceğini çok iyi biliyordu. Aynı evde kaldığımız zamanlarda onun odasından gelen sesler yüzünden uykusuz kalırdım. Sarışın, esmer veya kumral onun için fark etmiyordu. Özellikle iri kadınlardan çok hoşlanırdı. Aslan gibi adamdır Tarkan" diye cevap verdi.

ÖLÜM TEHDİDİ ALIYORDU

Eski koruma, Tarkan'la ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti: 'Kadınların Tarkan'la birlikte olup ondan ayrılması çok zordu. Karşı cins üzerinde böyle bir gücü vardır. Tarkan'ın sanat camiasında hiç dostu yoktu ama en büyük desteği Sezen Aksu'dan aldı. Tarkan hep çocuk sahibi olmak isterdi. Geniş bir ailesinin olmasını arzuluyordu"... Öte yandan Ditaban, Tarkan'ı koruduğu 10 yıl boyunca sanatçının bazı insanlar tarafından ölümle tehdit edildiğini ancak bu tehdidi yapanların kim olduğunu açıklamayacağını söyledi.

BÜLENT ERSOY'DAN BOMBA EVLİLİK AÇIKLAMASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bülent Ersoy'dan evlilik açıklaması geldi. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına telefonla bağlanan Diva, "Berk Yılmaz Bülent Ersoy'u taşıyamıyor" sözlerine yanıt verdi. Ersoy, "Gelmişim kaç yaşına. Ne kadar ömrüm varsa dolu dolu yaşamak isterim. Genç insanlarla birliktelik hesabını da kimseye veremem. Onları silah zoruyla mı nikaha oturttum? Berk'le de dolu dolu yaşıyoruz. Mutluyuz. Herkese inat yine evleneceğim" dedi.

Ersoy, "Bizim kararımız önemli olan. Ben kimseye soruyor muyum? Neden bu evliliği yaptınız diye... İlişkiyi biz yaşıyoruz kimse karışmasın" derken, şöyle devam etti: Ruhsal doyuma ulaşmak için buna ihtiyacım var. Ruhen kendimi tatmin etmek durumunda olduğum unutulmamalı. Bu kısa dünyada benim de ruhumu tatmin etmem gerekiyor. İnsanları parayla nereye kadar elde edebilirsiniz? Berk Bey, 24 yaşında bir insan. Ben Berk'i tabanca zoruyla mı bir yere götürdüm?

ÜNLÜ ÇİFT BİRKEZ YOLLARINI AYIRDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İlişkilerini 2008'de noktalayan, geçtiğimiz yaz yeniden bir araya gelen Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ, yine ayrılık kararı aldı.

Uzun süre ilişki yaşadıktan sonra 2008'de yollarını ayıran Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ arasındaki aşk geçtiğimiz yaz yeniden alevlenmiş ve çift ilişkilerine bir şans daha tanımaya karar vermişti. Ancak Akın ve Tatlıtuğ, bu denemede de başarılı olamadı. İlişkilerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan sevgililer, geçtiğimiz günlerde bir kez daha ayrılık kararı aldı. İddiaya göre ayrılığa Tatlıtuğ'un kıskançlıkları ve Akın'ın sevgilisinin iş yoğunluğu nedeniyle sürekli huzursuzluk çıkarması yol açtı.
 

TOST PARASINI DESTEDEN ÖDEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

 Bülent Ersoy, önceki akşam Etiler Marmaris Büfe önünde objektife takıldı.

screen-shot-2012-02-04-at-1.52.59-pm.png

İki adet çift kaşarlı tost ve bir porsiyon çiğköfte yiyen Ersoy, çantasından çıkardığı bir deste para içinden hesabı ödedi. Ersoy, garsona da 20 TL bahşiş bıraktı.
 

O SORUYA CEVAP VERMEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Murat Pilevneli ile evliliğinde sorunlar yaşadığı iddia edilen, ama bu haberleri eşiyle mutluluk pozları vererek yalanlayan Tuba Ünsal, önceki gün Nişantaşı'nda alışverişteydi.

Ünsal, mağazadan çıkışta gazetecilerin sorularından kaçmak için "Bana soru sormayın, hiçbir şey söylemem" deyip kendini bir taksiye attı.