BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.434,19
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

ATA AÖF güz dönemi 2017 sonuç sorgulama ekranı

ATA AÖF güz dönemi sınav sonuçları açıklandı mı ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2 - 3 Aralık tarihinde yapılan ATA AÖF sınav sonuçları her an açıklanabilir. ATA AÖF sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz.

Abone ol

Binlerce adayın merakla beklediği ATA AÖF 2017 güz dönemi sonuçları her an açıklanabilir. Atatürk Üniversitesi tarafından yapılan sınav sonuçlarını haberimizden ve üniversitenin öğrenci otomasyonundan öğrenebilirsiniz.

2-3 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen ATA AÖFGüz Dönemi Ara Sınavı öncesi öğrenciler sınav merkezlerini ATA AÖF Obs sınav sisteminden kendisi belirlemişti. Ara sınavına giren öğrenciler bir kez daha heyecan yaşarken merakla sonuçların açıklanmasını bekliyor.

15 GÜN İÇİNDE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR Sınav sonuçlarının, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanması bekleniyordu. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacak.

VİZE SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILACAK? Sınav sonuçlarına ilan edilme tarihinden itibaren üç iş günü içerisinde itiraz başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.