BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  GÜNCEL

Astrolojiye göre bu yılın şampiyonu!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ediyor. Ünlük astrolog takımların falına baktı. İşte bu yılın şampiyonu;

Abone ol

Uzman Astrolog OĞUZHAN CEYHAN Radyo KLAS ’ta katıldığı Michael Show ’da çok ilginç kehanetlerde bulundu.

GALATASARAY ŞAMPİYON OLACAK!

- Oğuzhan Çetin 2009-2010 yılında Süper Lig şampiyonluğunu Galatasaray'ın kazanacağını iddia etti.

Futbol takımının teknik direktörünün astrolojisinin takımı doğrudan etkilediğini iddia eden Oğuzhan Ceyhan , Michael Show ’a yaptığı açıklamada , G.S.’ın teknik direktörünü Frank Rejkard’ın Terazi burcu olarak bu yıl rakiplerine oranla daha olumlu açılara sahip olduğunu ve bundan dolayı şampiyonluğu yönettiği takımın kazanacağını iddia etti.

3 TAKIM KIYASIYA YARIŞ İÇİNDE

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe teknik direktörü Daum , Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ve Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli’nin Akrep burcu olması astrolojik olarak bu üç takımı yan yana getirdiğini ve kıyasıya mücadele ettiklerini söyledi.

FENERBAHÇE ÖNÜMÜZDEKİ YIL ŞAMPİYON

Daum ’un bu yıl açılarının ters olduğunu söyleyen astrolog Oğuzhan Ceyhan ,Daum’un bu yıl sıkıntılı bir yıl geçireceğini ve F.B.’yi sampiyon yapamayacağını iddia etti. Ancak Daum önümüzdeki yazdan itibaren yıldızının yükseleceğini ve önümüzdeki sene F.B.’de kalabilirse takımı şampiyon yapabilecegini iddia etti.

GALATASARAY ÖNÜMÜZDEKİ YIL ÇÖKER

Rejkard’ın ise Haziran’a kadar olumlu açılardan etkileneceğini ve GS.’yı şampiyon yapacağını ancak önümüzdeki sezon çok kötü bir sezon geçirebileceğini iddia etti.Terazi burcunun Satürn etkisine girecek olması Rejkard’ın 2010-2011 sezonunda sıkıntıya sokacak.

Michael Show’a katılan ve spor – sanat ve müzik dünyası hakkında yorumlarda bulunan ünlü astrolog Oğuzhan Ceyhan’ın dile getirdiği diğer yorumlar şöyle:

- Tarkan yaşadığı son olayda bir öğreti ile karşılaştı, ancak onu önümüzdeki iki yılda zor günler bekliyor.Özellikle sağlığına dikkat etsin.

- Deniz Seki , Yengeç burcu olarak öğretilerini tamamladı ve gözüken dersini aldı. Eğer gözüktüğü gibi astrolojinin ona verdiği öğretiyi edindiyse bundan sonra hayata daha farklı dört elle sarılacak ve artık ne özel yaşamında ne de iş yaşamında hata yapmayacak,

- Fatih Terim ’in açıları Aralık 2010 ‘a dek ters olacak, ancak Terim’i 2011 yılında çok büyük bir yükseliş bekliyor.

- Koç Burçlarının olumlu açıları bu yıl boyunca devam edecek, Bengü tipik bir Koç kadını olarak yıldızını daha da parlatacak