BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.509,78
HABER /  GÜNCEL

Astrologlar 2018'in falına baktı Altaylı fena oldu

Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek' programına konuk olan astrologlar, 2018'in ve önümüzdeki yıllara ilişkin dünyanın yıldız haritasını açıkladı. 2018 yılında astrologların tahminine göre büyük değişimler olacak. Bazı ülkelerin sınırları değişecek, yeni ülkeler ortaya çıkacak. Amerika'da karışacak bazı eyaletleri bağımsızlığını ilan edecek. İşte astrologlara göre 2018 yılında olacaklar.

Abone ol

Astrolog Dinçer Güner, "Temmuz ayında deprem olabilir" uyarısı yaparken, Hande Kazanova, mart başına dikkat çekerek, "Kendi topraklarımızda ortaya çıkacak bir kışkırtma, tetiklenmeyle ilgili olaylar orada orduyu harekete geçirebilir" dedi. Önder Döşer, ise tarihi olayların yaşandığı Satürn'ün Oğlak burcu olduğu döngünün 2021'e kadar süreceğini söyledi.

"FENALIK GELDİ İÇİME": Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek' programına astrologlar Dinçer Güner, Önder Döşer ve Hande Kazanova konuk oldu. Astrologlar önümüzdeki yılların astroloji haritasına dair ürküten paylaşımlarda bulundular. Astrlogların açıklamalarıyla bunalan Altaylı, "Fenalık geldi içime. Ölmek üzereyim. Duralım 5 dakika kendime geleyim. Ay çok fena oldum." diyerek reklam arasına gitti.

TEMMUZ AYINDA DEPREM UYARISI
DİNÇER GÜNER: 27 Temmuz günü 4 derece kova burcunda gelecek olan tutulmanın etkisini biz 27 Haziran-Ağustos arası göreceğiz. En güçlü etkisini 27 Temmuz civarı göreceğiz. Bu anlamda yer altı hareketleri  depremler konusunda bu tarih oldukça endişe verici. Çünkü 15 Mayıs'ta bahsettiğimiz Uranüs boğa burcuna geçecek. Uranus'ün ne olduğunu anlamamız gerekiyor. Uranüs şok edici demek. Bir yere 220 bin volt elektrik vermek gibi bir şeydir. Aniden değiştirir her şeyi. Uranüs öngörülemezdir. Uranüs boğa gibi sabit şartlarını oldukça kurmaya çalışan burca geçmeye çalıştığında hepimizin şahkülü kayacak. Hepimiz bireysel anlamda sahip olduğumuz konfor alanlarından çıkmamız gerekecek. En az iki ay öncesinden flaşlarını görmeye başlayacağız. Önümüzdeki 8 sene içerisinde bazı ülkelerin toprak kaybettiğine sınırların değişmeye başladığına şahit olacağız. Özellikler 2019 senesinde devletler kurulacak devletler yıkılacak. Amerika'da bazı eyaletler özerkliğini ilan edecek. Baskıcı rejimler güçlerini yavaş yavaş kaybedecek. Bu birden olmayacak. Uranus ile boğanın kesiştiği tarihler İkinci Dünya Savaşı ve 1789 Fransız ihtilali olmuş.

BÜYÜK OLAYLARIN YAŞANDIĞI DÖNGÜ 2021'E KADAR SÜRECEK
ÖNDER DÖŞER: Şu anda içinde olduğumuz bu döngü 2021'e kadar Satürn'ün Oğlak burcu olduğu döngü devam edecek. Bakın bir önceki olduğu döngüde 1989-1991 arasında neler var? Körfez savaşı. Berlin duvarı yıkıldı. SSCB yıkıldı. Japon stok piyasası çöktü.

2-3 MART'I DİKKAT ÇEKİCİ BULUYORUM
HANDE KAZANOVA: Bazı noktalarda zorlanmalar yok değil. 2-3 Mart'ı dikkat çekici buluyorum. Çünkü Satürn'ün Mars ile karesi olacak. Çok önemli adımlar atmamız gereken bir döngü içerisindeyiz ülkece. Kendi topraklarımızda ortaya çıkacak bir kışkırtma, tetiklenmeyle ilgili konu ve olaylar orada orduyu harekete geçirebilir. Özellikle Mart başında. Bu atlatıldıktan sonra Nisan ayında diplomatik ilişkilerde problemleri devredecek. Burada atılacak adımlar çok önemli. Bazı ülkelerle aramızda çok büyük mesafeler koyabiliriz bazı ülkelerle farklı işbirlikleri içerisine girebiliriz. 2018 yaz aylarında da tetikleniyor. 2018'in aralık ayından sonraki döngü Türkiye için çok önemli.