BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,81
ALTIN 2.418,58
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Astoria'da %50 ziyaretçi artışı!

Astoria AVM, 8 aylık renovasyon çalışmalarının ardından, logosunu da yenileyerek kapılarını açtı.

Abone ol

İstanbul Esentepe'de 2008'de kapılarını açan Astoria AVM, 8 aylık renovasyon çalışmalarının ardından, logosunu da yenileyerek kapılarını açtı.

Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşcı, bölgenin ofis talebini düşünerek AVM girişinin üstünde kalan katları ofislere ayırdıkları bilgisini verdi. Aşcı, bölgede nitelikli ofise olduğu kadar, iş yaşamının gereksinimlerini karşılayacak sosyal yaşam kurgusuna da ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

DEĞİŞİM 15 MİLYONA MAL OLDU

Aşcı, şöyle konuştu: "Astoria AVM'nin ziyaretçi kitlesinin yüzde 80'i 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan uluslararası şirket, banka, genel müdürlük ve ofis çalışanlarından oluşuyor. Bölgede çalışan 50 bin kişinin sosyalleşebileceği alanlara da ihtiyaç var." Aşcı, Astoria AVM'nin getirdiği yeniliklerle bölgedeki iş dünyası için bir ilişki geliştirme ve sosyalleşme noktası da olacağını iddia etti. Tuncay Aşcı, "İstanbul'un en sadık ziyaretçilerine sahibiz. Onları kişisel hizmet verecek kadar tanıyoruz. Bunu da göz önüne alarak 15 milyon TL'lik bir yatırım daha yaptık. Ziyaretçi sayımızda yüzde 50 oranında artış hedefliyoruz" dedi.