BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,92

Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Aslışah Alkoçlar, Gülşah Soydan ve Ender Alkoçlar çiftinin kızlarıdır. 1969 doğumlu Gülşah Soydan Alkoçlar, Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit ve eski milli futbolcu Selim Soydan'ın çocuklarıdır. Otel işletmecisi Ender Alkoçlar ile evlendikten sonra Gülşah Alkoçlar soyadını almıştır. 18 yaşında bir otel sahibesi olarak turizm işine girmiş, hayatı yolculuklarla geçmiştir. Sosyetenin en ünlü turizmcilerinden olmuştur. Gülşah...

Aslışah Alkoçlar, Gülşah Soydan ve Ender Alkoçlar çiftinin kızlarıdır. 1969 doğumlu Gülşah Soydan Alkoçlar, Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit ve eski milli futbolcu Selim Soydan'ın çocuklarıdır. Otel işletmecisi Ender Alkoçlar ile evlendikten sonra Gülşah Alkoçlar soyadını almıştır. 18 yaşında bir otel sahibesi olarak turizm işine girmiş, hayatı yolculuklarla geçmiştir. Sosyetenin en ünlü turizmcilerinden olmuştur.

Gülşah Soydan ve Ender Alkoçlar evliliğinin meyvesi, ikilinin küçük kızlarıdır. Ablası ise Neslişah Alkoçlar'dır. Hülya Koçyiğit'in torunudur. 1993 doğumludur. 15-16 yaşlarında kar kayağı sporunda milli sporcu olmuştur. Annesi hem de babası sosyetenin gözbebeği turizmciler olması sebebiyle tatil yerlerinde sıkça görüntülenen Alkoçlar, böylelikle medyatik bir isim haline gelmiştir.