BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.426,68
HABER /  MAGAZİN

Aslıhan Karalar kimdir nereli best model of Turkey birincisi

Aslıhan Karalar kimdir aslen nereli kaç yaşında? Best model of Turkey birincisi olan Aslıhan Karalar herkesin ilgi odağı oldu. Peki yeni kraliçe Aslıhan Karalar'ın sevgilisi var mı instagram fotoğraflarında neler var?

Abone ol

Best Model Of Turkey birincisi olduktan sonra bir anda gündeme oturan Aslıhan Karalar'ın özel hayatına ve biyografisine gelin hep birlikte bakalım. Aslıhan Karalar ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Kıbrıs'ın Girne şehrinde düzenlenen Best Model Of Turkey 2017'de18 yaşındaki Ankaralı Aslıhan Karalar birinci oldu. Modellik dünyasına adım atmak isteyen genç kız ve erkekler için büyük bir fırsat sunan, moda ve tekstil dünyasının vitrini olan Best Model of Turkey yarışmasında birinciliği kapan Aslıhan Arkalar nerede okuyor?

Aslıhan Arkalar hem güzelliğiyle hem de eğitimiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 18 yaşındaki yeni birinci Aslıhan Karalar, İngiltere'nin başkenti Londra'da işletme bölümü okuyor. 

ASLIHAN KARALAR SEVGİLİSİ VAR MI?

İnstagram hesabını sık kullanan isimlerden biri olan Aslıhan Karalar'ın 5 bin takipçisi bulunuyor. Sevgilisi olmayan Aslıhan Karalar instagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşıyor.