BIST 9.139
DOLAR 32,36
EURO 35,04
ALTIN 2.324,67
HABER /  GÜNCEL

Aslanlar Afrin'den mesaj gönderdi! Top mermisinin üzerinde...

Zeytin Dalı Harekatı için Afrin'e giden Zonguldak Ereğlili askerlerden Ömer Bayram top mermisinin üzerine ‘Kdz. Ereğli’ye selamlar’ yazılı fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak dua istedi.

Abone ol

TÜRKİYE’nin Suriye’nin Afrin bölgesinde ki PYD/YPG terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonlara katılan Zonguldak Ereğlili askerlerden Ömer Bayram top mermisinin üzerine ‘Kdz. Ereğli’ye selamlar’ yazılı fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak dua istedi.

Türkiye’nin 3 gün önce Afrin’e yönelik başlattığı hava ve kara harekatında üçüncü gününde Afrin’e giren askerlerimizden Kdz. Ereğlili Ömer Bayram top mermisi ile memleketine selam gönderdi. Üzerinde ‘Kdz. Ereğli’ye selamlar’ yazılı top mermisinin resmini sosyal medyada paylaşan Bayram, herkesten dua istedi.

Bayram sosyal medyada yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Herkese selamlarımız olsun, hepimiz çok iyiyiz. Dualarınızı eksik etmeyin. Telefonun çektiği yerler de arada bir açıp bakıyorum, hepinizden Allah razı olsun. Zaferle döneceğiz. Bütün terör örgütlerini bu topraklara gömeceğiz. And olsun hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmayacak. Allah’ tan başka hiç kimseden korkmuyoruz. Ölürsek VATAN için ölelim. Herkese saygılarımla.”

Kdz. Ereğlili askerin bu paylaşımı karşılıksız kalmazken, binlerce kişi beğeni ve yorumları ile kendisine dua edip destek verdi.