BIST 9.680
DOLAR 32,41
EURO 34,45
ALTIN 2.488,61
HABER /  MAGAZİN

Aşkın Nur Yengi'ye sürpriz

Konya’nın Akşehir ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Aşkın Nur Yengi hayranlarına keyifli anlar yaşattı.

Abone ol

Ünlü sanatçıya sahnede doğum günü sürprizi yapıldı.

Akşehir Kirazı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Akşehir Açık Hava Tiyatrosu’nda bir konser veren Aşkın Nur Yengi, albümlerindeki birçok parçayı seslendirirken, konserinin neredeyse yarısından fazlasını seyircinin arasında şarkı söyleyerek geçirdi.

Sempatik tavırları ve güzel sesiyle Akşehirliler’in gönlüne taht kuran Aşkın Nur Yengi, İlçe Kaymakamı Ahmet Katırcı ile birlikte bir şarkıda da düet yaptı. 20 yıl önce Akşehir’de bir konser verdiğini ve o zamanlar gazoz şişesini çalarak akıllarda kaldığını söyleyen Aşkın Nur Yengi, bir ara gazoz şişesini alıp içine su doldurup bir enstrüman haline getirip çalarak şov yaptı. Küçük bir izleyiciyi de sahneye çağırıp şişeyi çalmasını isteyen sanatçı küçük kızın birkaç denemeden sonra şişeyi çalmayı başarması üzerine ‘Sen benim ekmeğimi elimden alacaksın, onun için hafif hafif yaylan bakalım’ diye espri yaptı.

Konser verdiği gün aynı zamanda doğum günü olan sanatçı için sürpriz doğum günü partisi yapıldı. Akşehir Belediyesi tarafından kiraz şeklinde yaptırılan pastayı görünce büyük şaşkınlık yaşayan sanatçı, pastayı ilçe protokolü ile birlikte binlerce kişinin önünde kesti. Aşkın Nur Yengi’ye konser sonunda Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul tarafından plaket verildi.