BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.293,10

Aşkım Kapışmak kimdir aslen nereli eşi ve çocukları var mı?

Davranış bilimleri ve psikoloji üzerine eğitim alan Aşkım Kapışmak kimdir aslen nereli eşi ve çocukları var mı? Gerçek ismi Aşkım Kapışmak mı? İşte Aşkım Kapışmak'a dair merak edilenler;

Aşkım Kapışmak, 16 Mayıs 1979 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaşlarından itibaren kitaba ve müziğe son derece ilgili olan ve bu anlamda ailesinden de destek alan Aşkım Kapışmak, henüz 12 yaşında iken Arif Sağ Müzik Evi’ne girerek burada konservatuar eğitimi aldı.

Son derece başarılı bir kişilik olarak ön plana çıkan Aşkım Kapışmak, başarılar ile gelen lise hayatının ardından Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi Meslek Yüksekokulu’nu kazandı. Bu bölümde başladı ancak zaman içerisinde mutlu olamayan Kapışmak, Amerikan Üniversitesi Newport Davranış Bilimleri – Psikoloji Lisansı yaptı ve bunu başarılı bir şekilde tamamladı. Davranış Bilimleri okurken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı.

Öğretim üyeliği dönemi başladı 

Psikoloji ve insan davranışları üzerine kısa bir zaman dilimi içerisinde ileri düzey bilgi ve birikim sahibi olmayı başaran Aşkım Kapışmak, zaman içerisinde Marmara Üniversitesi Öğretim Üyeliği yapmaya başladı. Okulda Etkili İletişim Becerileri eğitimleri vererek adından sıklık ile söz ettirmeyi başardı ve kendisini kanıtladı.

Zaman içerisinde daha ileri düzey çalışmalar için Maltepe Cezaevi bünyesinde çocuk ve gençlere yönelik olarak motivasyon ve dikkat dağınıklığı üzerine eğitimler vererek ön plana çıktı.

Final Dergisi Dersanelerinde sınava girecek öğrencilere dört yıl danışmanlık yaptı. İki yıl boyunca Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi de alan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler vermeye başladı. starbucks, Wella, Head and Shoulders, Borusan, Quinn Group,Corio Group,Profilo Mehmet Tatlı gibi önemli firmalara iletişim seminerleri düzenledi. Turkmax’ta 2011-2012 sezonunda Buyrun Paylaşalım adlı programı haftaiçi her gün canlı olarak hazırladı ve sundu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim aldı

Türkiye’nin önde gelen eğitim merkezlerinden birisi olan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne kısa zaman içerisinde giriş yaparak burada kendisini geliştirmeye yönelik iletişim, diksiyon, beden dili ve oyunculuk eğitimleri alarak kişisel gelişiminin üzerine çok daha ciddi bir şekilde ağırlık verdi ve bu anlamda popüler hale geldi.

Yazdığı kitaplar satış rekorları kırdı

Aşkım Kapışmak, psikoloji ve insan gelişimi üzerine uzmanlıklarını zaman içerisinde kitaplar yazarak insanlar ile paylaştı ve yazdığı her kitap birbirinden daha fazla satarak bu anlamda çok ciddi bir şekilde fark yarattı. Yazdığı kitaplar aşağıdaki gibidir;

Aşkımın Beden Dili
Beni Benimle Aldatır mısın?
Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan
Ebeveynlik Cüzdanı
Hangi Anne Hangi Babasınız?
Terzi
Yaşam Kitabı
Küçük Mutluluklar Kitabı
Carpe Diem - An'ı Yaşa, Esir Olma
Kalbin Anahtarı - Kelimelerle İyileş
Kalbin Anahtarı 2 – Ruhuna Dokun