BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
HABER /  GÜNCEL

Askıdaki kıza Bakan sahip çıktı! Talimat verdi...

Ağrılarını dindirmek için babası Murat Kara tarafından duvara asılan Bilge Kara, için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu devreye girdi. Artvin Valisi ve belediye başkanına talimat gitti.

Abone ol

ARTVİN'in Borçka ilçesinde, ailesi tarafından özel yaptırılan ve duvara bağlanan aparatla dik durması sağlanan 'Meningomyelosel' hastası 14 yaşındaki Bilge Kara, için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu devreye girdi. Baba Mehmet Murat Kara ile telefonla görüşen Bakan Sarıeroğlu, kızının hastalığı ile ilgili bilgi aldı, tedavi süreci ile yakından ilgileneceği mesajını verdi.

VALİ VE BAŞKANA TALİMAT VERDİ: Bakan Jülide Sarıeroğlu ayrıca Artvin Valisi Ömer Doğanay ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile telefonla görüşerek babaya iş konusunda yardımcı olunması talimatı verdiği öğrenildi.

BABA MUTLU OLDU: Baba Mehmet Murat Kara, Bakan Jülide Sarıeroüğlu ile görüştüğü ve kızı için kendisinin Ankara ve İstanbul’da bazı doktorlar ile görüşeceğini ve tedavisi için gerekeni yaptıracağını söylediğini belirtti. Artvin Valisi Ömer Doğanay daha öncede görüştüğü baba Mehmet Murat Kara’yı yardım yapılması için Borçka Kaymakamlığı’na yönlendirdiği öğrenildi.

Ağrısı dinsin diye duvarda askıda tutuluyor! Henüz 14 yaşında...Ağrısı dinsin diye duvarda askıda tutuluyor! Henüz 14 yaşında...Ağrısı dinsin diye duvarda askıda tutuluyor! Henüz 14 yaşında...Ağrısı dinsin diye duvarda askıda tutuluyor! Henüz 14 yaşında...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN