BIST 9.805
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.429,69
HABER /  GÜNCEL

Askerlerin bulunduğu araç kaza yaptı

Pehlivanköy'de askerlerin bulunduğu araç kaza yaptı.Kazada iki asker şehit oldu...

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Kırklareli'de oturan Ahmet Demir, içinde yakınlarının da bulunduğu 39 NT 073 plakalı otomobille Pehlivanköy İlçe Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapan akrabası jandarma er Necmettin Demir'i ziyarete gitti.

Çarşı izninin alınmasının ardından Ahmet Demir, akrabası jandarma er Necmettin Demir ve onun asker arkadaşları Adem Karaman, Uğur Kunduracı ve Adem Balcı'yı da alarak Babaeski'ye yemeğe götürdü.

Dönüşte, Ahmet Demir'in kullandığı otomobil, Pehlivanköy'e 2 kilometre kala karşı yönden gelen Hakkı Coşkun'un kullandığı 34 ETE 84 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, sürücü Ahmet Demir ile er Adem Balcı olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde sıkışan cesetler, Lüleburgaz Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Cesetler, Babaeski Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Yaralanan Mehmet Çakır, Bünyamin Demir (14), Abdül Vahap Demir, er Necmettin Demir, er Adem Karaman, er Uğur Kunduracı ile kamyonet sürücüsü Hakkı Coşkun, Babaeski Devlet Hastanesi ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kırklareli Jandarma Komutanı Albay Mehmet Yiğit olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Kaza yerine gelen Pehlivanköy Jandarma Komutanlığı ekibindeki askerler de, bir arkadaşlarının öldüğünü ve diğerlerinin de yaralandığını öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı. Kazada ölen sürücü Demir'in yakınları da olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.