BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

ASKERİ ARAÇ İLE MEŞRUBAT KAMYONU ÇARPIŞTI: 4 YARALI

Foça ilçesinde bir askeri araçla meşrubat kamyonunun çarpışması sonucu 2’si er, 1’i uzman çavuş olan 4 kişi yaralandı.<br/>Edinilen bilgiye ...

Abone ol

Foça ilçesinde bir askeri araçla meşrubat kamyonunun çarpışması sonucu 2’si er, 1’i uzman çavuş olan 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza saat 09.00 sıralarında Foça ilçesi şehir merkezi girişinde bulunan Uğur Mumcu Parkı mevkiinde meydana geldi. İzmir’den Foça yönüne seyreden Fatih Yüksel (30) idaresindeki 35 MPC 80 plakalı meşrubat kamyonunun, ilçe girişindeki döner kavşağa yaklaştığı sırada yokuş inerken freni boşaldı. Sürücü Yüksel’in durdurmak için çabaladığı kamyon, direksiyon hakimiyeti kaybederek önce döner kavşağın tretuvarına, sonra da Yeni Foça yönünden Deniz Üssü istikametine seyreden İsa Kürekçi idaresindeki 735652 plakalı askeri araca çarptı. Kamyonun çarptığı askeri araç, çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkarak Uğur Mumcu Parkı’nın taştan duvarını yıktı. Kazada sürücüler Fatih Yüksel ve İsa Kürekçi ile askeri araçta bulunan Uzman.Çavuş Kubilay Karabay ve Aykut Sağır isimli Er yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerinin müdahalesinin ardından, ambulansla Foça Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.
Kaza nedeniyle Mersinaki Caddesi bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kaza sonrası yapılan kontrolde sürücülerin, alkolsüz olduğu tespit edildi. Kazayı gören vatandaşlar, can kaybının olmamasına sevinerek, "Allah korumuş" demekten kendilerini alamadı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)