BIST 9.691
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.492,27
HABER /  GÜNCEL

Askerden polise destek deforme edildi!

Gezi Parkı için günlerdir süren direnişe karşı koymaya çalışan polise destek fotoğrafı böyle deforma edildi.

Abone ol

İNTERNETHABER / Sosyal medyada dalga dalga yayılan "Gezi Parkı direnişi" fotoğraflarına bir yenisi daha eklendi.

Tam 6 gündür Gezi parkı direnişine karşı koymaya çalışan Türk polisine, askerden gelen destek fotoğrafı photoshop yöntemiyle değiştirildi.

Hakkari'de bir grup askerin bir araya gelerek çektirdiği ve Türk polisine destek verdiği kare sosyal medya üzerinde yayıldığı anda bazı kişiler tarafından değiştirildi.

Photoshopla üzerinde oynanan kare ile askerin 'Gezi Parkı direnişine' destek verdikleri lanse edildi.

ASKERDEN POLİSE DESTEK GELDİ

Orjinal fotoğrafta Türk polisinin direniş esnasında aldığı maddi ve manevi hasara dikkat çekmek isteyen askerler, "Diren Türk polisi Hakkari askeri seninle" yazısıyla fotoğraf çektirdi.

Sosyal medyada bazı kişiler tarafından yayılan diğer fotoğrafta ise, yine aynı asker grubunun elinde bu kez "Diren Gezi Parkı Hakkari seninle" yazısı dikkat çekti. 

İŞTE ORJİNAL FOTOĞRAF

936164_542002732508749_1332411943_n.jpg

İŞTE PHOTOSHOPLU FOTOĞRAF

ekran-resmi-2013-06-02-11.22.42.png

ASKER DAHA ÖNCE DE GÖSTERİCİLERE MASKE DAĞITMIŞTI

Taksim'de çıkan olaylarda gruba biber gazı ile müdahale edilirken, askerlerin göstericilere gaz maskesi dağıttığı görülmüştü.

Taksim Gezi Parkı’ndaki ağaçların kesilmesini engellemek için 6 gündür eylem yapan göstericilere müdahale sırasında polis biber gazı ile grubu dağıtmaya çalışırken, askerlerin bulundukları yerden göstericilere maske dağıttıkları görülmüştü.