BIST 9.541
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.475,45
HABER /  GÜNCEL

Asker arkadaşlarını ziyarete gelmişler

Antalya’da, otomobilin TIR’a çarpması sonucu yanarak ölenlerin kimlikleri belirlendi. Kazada hayatını kaybedenlerin çok sayıda yakını, Antal...

Abone ol

Antalya’da, otomobilin TIR’a çarpması sonucu yanarak ölenlerin kimlikleri belirlendi. Kazada hayatını kaybedenlerin çok sayıda yakını, Antalya Adli Tıp Kurumu önüne gelerek bilgi almaya çalışıyor.
Kaza, gece saat 02.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Akdeniz Bulvarı üzerindeki Liman kavşağında meydana geldi. Emrah Bülbül yönetimindeki 05 RD 419 plakalı otomobil kırmızı ışıkta bekleyen Galip Asker yönetimindeki 07 HZ 762 plakalı TIR’a çarptı. Çarpışma sonucu TIR ve otomobil alev aldı. Alev topuna dönen TIR’ın sürücüsü Galip Asker yaralı halde araçtan çıkarken, lüks otomobilde bulunan 5 kişi aracın içinde yanarak öldü.
Otomobilde bulunan sürücü Emrah Bülbül (29) ile Masun Doğan (29), Mercan Ender (26), Zeynep Tıraş (26) ve Erol Türkmen (31) yanarak hayatını kaybetti. Bülbül, Ender ve Türkmen’in asker arkadaşları olan ve Antalya’da yaşayan evli ve bir çocuk babası Masun Doğan’ı ziyarete geldiği öğrenildi.
Öte yandan, kazada hayatını kaybedenlerin çok sayıda yakını, Antalya Adli Tıp Kurumu önüne gelerek bilgi almaya çalışıyor.
(İHA)