BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.428,68
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

‘Aşk’a söz verip, bundan sonraki hayatınızda, ‘Aşk’a ait olabilecek misiniz?

İlk önce, en önce, her ‘şey’den önce ‘Aşk’a ‘bir’ ‘söz’ olarak! Bakalım siz de bu kitabı ‘oku’rken ‘kendinizi’ ‘an’lamaya başlayabilecek misiniz?

Abone ol

İnsan, mazlum bir hayat sürebilirse, masumiyetini koruyabilir… Mazlum olmak her türlü ‘erk’i terk etmek ve Cenab-ı Allah’a kul olmaktır…

İnsan, bu dünyada, şeytanın tüm ‘haz’ oyunlarına ancak böyle yapabilirse karşı koyabilir… Şeytan bir ‘haz’ canavarıdır! Ve devamlı olarak insanın kulağına, onun da bir ‘erk’ olduğunu fısıldar… Zalim bir erk! Zulmün sahibi şeytan, insanı böyle yoldan çıkarır işte! ‘Haz’ için zulüm!


Evet, bu çağdaki elektronik hazzın sahibi de şeytandır! Dijital bir haz!


Oysa insan kelimelerle ‘âşık’ olur… Aşk ‘bir’ haldir! İnsan ancak âşık olabilirse o tek ‘bir’ halin içine girebilir… Ve ona tüm ‘hayati sır’lar açılır… O artık ‘Aşk’a ‘bir’ ‘söz’ olur!


‘Hayati Sır’ da ‘kendini’ anlamaya böyle başlamıştır! İlk önce, en önce, her ‘şey’den önce ‘Aşk’a ‘bir’ ‘söz’ olarak! Bakalım siz de bu kitabı ‘oku’rken ‘kendinizi’ ‘an’lamaya başlayabilecek misiniz?


‘Aşk’a söz verip, bundan sonraki hayatınızda, ‘Aşk’a ait olabilecek misiniz?

EY KALBİM! AŞKA 'SÖZ' VERDİK...


Yazar: Hayati Sır
Yayınevi: Hayykitap
Sayfa sayısı: 144
Birinci baskı: Şubat 2016
Fiyatı: 12 TL

Hayati Sır kimdir?

İstanbul’da doğdu! Tarihini pek hatırlayamıyor.. Sonrası çok makul bir hayat hepimiz gibi! Dışından akıp giden yılları içine hiç almadı! Kalbine.. İçinden yazdı! Sessizce! Rabbine.. Şiir diliyle aşk mektupları! Dışında olan ne varsa kaydetti zihnine.. Ne olduysa açıktan.. Gizliden.. Hepsiyle düşündü! Ama hiçbirini! Almadı kalbinin diline! ‘Sır’ olana! Sırdır Aşk! Kaleminin her izinde! Şimdi mi? Bilmiyor ki geleceği! Yazıyor işte! Rabbine.. Kalbindeki! ‘Bir’ hidayetin.. Uyanmasını bekliyor.. Ve sırlı ‘bir’ yolculuğa hazırlanıyor.. Hakikatin peşinde! Hepimiz gibi!


Hayykitap'tan yayımlanan kitapları:

ALLAH'IN İPİNE AŞKLA SARIL! (Sahte Şeyhler! IŞİD! Ve Meseyanik Proje!), Ekim 2014
SONSUZ ‘BİR’ AŞK (Kıyamet Zamanı), Mayıs 2012
EY AŞK! EY EN SEVDİĞİM! (O saklı kelime benim), Eylül 2011
İYİLİĞİN KILICI (‘Mehdi’nin Sözleri), Ekim 2010
CERN KABALA DECCAL VE MEHDİ (Cennet Sözü), Mayıs 2010
HAYATİ SIR (Merak etmiyor musun?), Eylül 2009


Hayati Sır'ın ilk altı kitabının öyküsü:


HAYATİ SIR ‘bugüne cevap veren, bugünü ve geleceği anlatan’ farklı bir tasavvuf kitabı. Kitap yazarıyla aynı ismi taşıyor. Böylece “Hayati Sır kimdir”, “hayati sır nedir” sorularının hangisini yanıtlayacağına da okuyucu karar veriyor. Bugüne kadar oyaladılar bizi, ‘sır açıklıyoruz’ kisvesi altında maskeledikleri kötülükleri ‘çekici’ ambalajlarla sundular. Gizlice, ‘sen de kendi tanrın olabilirsin’ lafını kazımak için zihinlerimize, denemedik yol bırakmadılar. Şimdi ilk kez iyiler kötülüğü deşifre ediyor ve kendi sırrını açıklıyor.


CERN KABALA DECCAL VE MEHDİ’de sırlar ‘bir’ ‘bir’ açıklanmaya devam ediyor. Ey mağara arkadaşlarım! Uyanma zamanınız geldi artık sizlerin de! Çıkın ‘kalb’lerinizden dışarı… Dünyanın ışığını kesmek istiyor bu CERN cüceleri… Yeraltını yeryüzüne çıkarmak telaşındalar… Altın ve kanla! Yine ‘ölümsüzlük’ arzusu! O ilk günahtan bu yana hep o sınır tanımaz istek!  Ey insan neslini sona erdirtmek isteyen kabalist şeytan! İktidarının sonuna yaklaştın iyice… Kibrinin azgın ateşiyle, her an daha da azdırarak kendini yolun sonuna kadar geldin işte… Ey kalem! Sen yazmazsan, bu gerçekleri nasıl öğrenecek çocuklar… Hâlâ ’bir’ insan bedenine sahip çocuklar… O masum çocuklar, yetim, çaresiz çocuklar…


İYİLİĞİN KILICI yine ‘kalb’e çağırıyor bizi. Bu dünya imtihanında ‘kalb’ aynanızı temiz tutmayı başarmışsanız, kalbinize her baktığınızda Cennet’i görebilirsiniz… İşte herkese kendi kalbinin içinden Cennet’i gösterebilmek için yazıldı bu kitap. Allah’ın inayetiyle, her gönüllü insanı şeytanın kavurucu ateşinden çekip alabilmek için… Bu sözleri ‘kalb’lerinde duyup, aklını kullanarak şeytanın teknolojisinden uzaklaşan herkes inşallah kurtulacaktır…


EY AŞK! EY EN SEVDİĞİM! bir aşk mektubu gibi okunabileceği gibi şeytan ve işbirlikçilerine sert bir ültimatom da aslında. “Az zaman kaldı” diyor Hayati Sır, insanların Cennet ya da Cehennem’i seçmesi için… Ya yüzsüz bir ateşin odunu olacağız, ya da Cennet’te Rabbimize kavuşacağız, aslımıza döneceğiz. “Seçim sizin” diyor. Ahir zamanda insanlara son şanslarını iyi kullanmalarını tavsiye ediyor. Kelimeler ile şeytana karşı durabilmeyi ve o kelimeleri ‘bir’ iyiliğin kılıcı olarak kullanabilmeyi anlatıyor.


SONSUZ ‘BİR’ AŞK’ta Hayati Sır, merkeze Şam, Kudüs ve İstanbul’u aldığı sır dolu tasavvuf yolculuğuna devam ediyor. Ve iyiliğin kılıcını iyice keskinleştiriyor. “Ya ‘oku’yacak ve kurtulacaksınız, ya da şeytanın dumansız ateşiyle yanacaksınız” diyor. Ve hepimizi tefekkür etmeye çağırıyor. ‘Sonsuz bir aşkın içindeki kıyamet zamanı’ üzerine tefekkür etmeye... Bir tarafta deccaliyet, diğer tarafta ise Mehdiyet…  İnsana, “Senin sonun yakındır” diyerek şu günlerde bizatihi ‘kurtarıcı’ olarak görünmeye hazırlanan şeytan ve her müminin elinde iyiliğin kılıcına dönüşecek Cennet sözü… Meydan okuyan şeytan, dua eden insan… Ve sonsuz bir aşkın içindeki sonsuz ümit…


ALLAH'IN İPİNE AŞKLA SARIL! bir ültimatom kitabı. Deşifre ediyor kötülükleri.  Şu an dünyada olup bitenleri! Masum çocukların hunharca neden öldürüldüğünü! Şehirlerin neden bombalandığını! ‘Mesiyanik’ projenin ne olduğunu! Sahte ‘şeyh’lerin, kabalist sufilerin bunca yıl neden gizlendiklerini! Ve IŞİD’in tam da şimdi neden ortaya çıkarıldığını! Ebola virüsünü! Cep telefonlarının hangi amaç için deri altına yerleştirecek bir ‘çip’e dönüşeceğini! Hayati Sır, "Yol bitti! Ya anlayacaksın! Ya da sürükleneceksin ‘ateş’in içine hızla..." diyor.