BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.426,19
HABER /  MEDYA

Aşk ve Mavi 68. bölüm fragmanı yeni bölümde neler olacak?

Aşk ve Mavi 68. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 1 Haziran 2018 Cuma günü ekrana gelecek Aşk ve Mavi dizisinin 68. yeni bölümünde neler olacak? Son bölümüyle büyük ilgi gören Aşk ve Mavi 68. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

ATV'de cuma akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Aşk ve Mavi dizisi, yayınlanan son bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden Aşk ve Mavi dizisinin 68. yeni bölüm fragmanını aramaya başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Ali, hastalığını tüm aileden saklamaya devam ederken bir yandan da biyopsi için bir günlüğüne nasıl ortadan kaybolacağının hesaplarını yapmaktadır. Cemal, Ali'nin banka kasasına koyduğu kaydı ele geçirmeyi başarmış, Mavi kaydı izlemeden başka bir kayıtla değiştirmeyi de başarmıştır. Belayı savuşturduğunu düşünen Cemal'i bir sürpriz beklemektedir. Safiye kaydı izlemiş ve Ahmet'i öldüren kişinin Cemal olduğunu öğrenmiş ve bu gerçeği herkese söylemek istemektedir. Cemal için işler iyice zorlaşmıştır. Artık kaderi Safiye'nin iki dudağının arasındadır.

AŞK VE MAVİ 68. BÖLÜM FRAGMANI