BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.487,99
HABER /  MEDYA

Aşk ve Mavi 66. bölüm fragmanı yeni bölümde neler olacak?

Aşk ve Mavi 66. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 18 Mayıs 2018 Cuma günü ekrana gelecek Aşk ve Mavi dizisinin 66. yeni bölümünde neler olacak? Son bölümüyle büyük ilgi gören Aşk ve Mavi 66. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

ATV'de cuma akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Aşk ve Mavi dizisi, yayınlanan son bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden Aşk ve Mavi dizisinin 66. yeni bölüm fragmanını aramaya başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Cemal ve Safiye, Elmas’ı konaktan göndermek için çare düşünmektedir. Elmas ve Fazıl'ın evlenecek olması konakta büyük bir deprem yaratır. Cemal ve Safiye, bu evliliği engellemek ve Elmas'ı konaktan göndermek için çare düşünmektedir. Ali, rahatsızlanıp doktora gidince beyninde bir tümör olduğunu öğrenir. Doktor, çok umutlu konuşmaz. Ali yıkılmıştır. Kızı Çiçek'in büyüdüğünde babasını bir katil olarak bilmesini istemez ve cinayeti kendisinin değil, abisi Cemal Göreçki'nin işlediğini anlatmak zorundadır.

AŞK VE MAVİ 66. BÖLÜM FRAGMANI: