BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16
HABER /  MEDYA

Aşk ve Mavi 54. bölüm fragmanı son bölüm yıktı geçti

Aşk ve Mavi 54. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 23 Şubat cuma günü ekrana gelecek Aşk ve Mavi'nin 54. yeni bölümünde neler olacak? ATV'de ekrana gelen ve yayınlanan son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran Aşk ve Mavi'nin 54. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

ATV'de ekrana gelen ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Aşk ve Mavi'nin son bölümü yine ekrana kilitlemeyi başardı. Yayınlanan son bölümün ardından herkes Aşk ve Mavi'ni 54. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Mavi'nin kolyesinin Faysal'ın evinde çıkması Ali'yi yıkmıştır. Ali, Mavi ve Faysal arasında bir ilişki olduğunu düşünüp çılgına döner. Mavi'yle kavga ederler. Artık zengin olmadıklarını ve ellerindeki her şeyi Faysal'a kaptırdıkları gerçeğiyle yüzleşen Refika, bu durumu atlatmaya çalışırken ailesine de bu gerçeği sakladıkları için çok kızgındır. Ali, Mavi'ye haksızlık ettiğini düşünerek, onunla konuşmak üzere Hasibe'nin evine gitmeye karar verir ama beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

AŞK VE MAVİ 54. BÖLÜM FRAGMANI