BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.434,95
HABER /  MEDYA

Aşk Laftan Anlamaz 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Show Tv'nin yaz dizisi Aşk Laftan Anlamaz 1. bölüm 2. tanıtım fragmanı yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz dizisinin konusu, oyuncuları ve yayın tarihi ile ilgili bilgileri internethaber.com'da bulabilirsiniz.

Abone ol

Aşk Laftan Anlamaz Show Tv'nin yaza damgasını burmaya hazırlanan en iddialı yapımı. Yayın tarihi henüz belli olmayan Aşk Laftan Anlamaz dizisinin başrol oyuncuları ise oldukça sevilen isimler.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 1. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Laftan Anlamaz dizisi 1. bölüm fragmanı ile dikkat çekmeyi başardı. Nefretle başlayıp aşkla devam edecek Aşk Laftan Anlamaz dizisinin başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşıyor. Hande Erçel'in Hayat, Burak Deniz'in ise tekstil imparatoru Murat Sarsılmaz olarak hayat bulacağı  Bi Yapım'ın yeni projesi ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin konusu nedir?

Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı ‘Murat Sarsılmaz’ olarak izleyiciyle buluşacak. Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ile bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.

Aşk Laftan Anlamaz yayın tarihi belli oldu mu?

Senaryosunu Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Bahadır İnce'nin oturduğu Aşk Laftan Anlamaz dizisinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Aşk Laftan Anlamaz 1. bölüm fragmanı: