BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
HABER /  GÜNCEL

Asitli saldırıyla ilgili aileden açıklama!

Ataşehir'de asitli saldırıya uğrayan 3 yaşındaki çocuğun ailesi ilk kez konuştu. İşte ailenin saldırı ve saldırganla ilgili yaptığı o açıklama;

Abone ol

Ataşehir'deki ünlü bir kebapçıda teyzesinin kocası tarafından asitli saldırıya uğrayan 3 yaşındaki çocuğun ailesi olayla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Saldırganın en ağır biçimde cezalandırılması için yasal zeminde ellerinden geleni yapacaklarını belirten aile, çocuklarının tedavi giderlerinin sadece aile tarafından karşılandığını kayodetti.

Asitli saldırıya uğrayan 3 yaşındaki çocuğun ailesi, yaşanan olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.Açıklamada şöyle denildi:

"Öncelikle belirtmek isteriz ki yayın organları tarafından 'Asitli Saldırgan' olarak ifade edilen kişinin Emniyet Birimleri tarafından bir aile yakını olduğunun tespit edilmiş olması ailelerimizi ve bizi derinden sarsmıştır.

Ancak olayın mağduru oğlumuz Yaman’ın maruz kaldığı bu saldırıyı gerçekleştiren saldırganın belirlenmiş ve yakalanmış olması aynı zamanda hepimizin acılarını hafifletmiştir.Saldırganın yakalanmasını sağlayan ve belki de bu olaya tepki duyan tüm insanların acılarını hafifleten tüm emniyet birimlerine başta İstanbul Asayiş Emniyet Şube Müdürlüğü olmak üzere Cinayet Büro Amiri Sayın Oktay Kapsız nezdinde sonsuz teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

Bundan sonraki süreçte saldırganın yasal düzenlemeler çerçevesinde en ağır ceza ile cezalandırılması için biz ve avukatlarımız elimizden geleni yapacağız. Bununla beraber, tüm söylentilerin aksine; herhangi bir kurumdan veya diğer 3. kişilerden destek beklemeden tamamen kendi maddi imkanlarımız çerçevesinde Yaman'ın doktorlarının ve hemşirelerinin her türlü teşekkürü yetersiz bırakan üstün çabaları ile bugüne kadar verdiğimiz mücadelemiz, oğlumuzun sağlığına kavuşması için bundan sonra da devam edecektir. Çünkü bizim en büyük önceliğimiz, oğlumuz Yaman’ın kendisine yapılan saldırı nedeni ile yaşadığı fiziksel ve psikolojik tahribatı bir an evvel atlatmasıdır. Bu sebeple, bu olay ile ilgili yalnızca gerekli açıklamaları yapmakla yetinmek ve bütün vaktimizi Yaman’ın sağlığına kavuşması için harcamak istiyoruz. Çünkü Yaman’ın özellikle yaşadığı psikolojik tahribatı atlatması için her anın önemli olduğunu ve her an onun yanında olmamız gerektiğini biliyoruz. Biz oğlumuz Yaman’ın yeniden sağlığına kavuşacağı güne kadar yalnızca onun yanında olmak istiyoruz. Bu duruma başta yayın organları olmak üzere herkesin saygı göstermesini temenni ediyor, biz ve ailemiz hakkında ortaya atılan iftira ve asılsız haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz.

Yaşadığımız ve halen zaman zaman bir kabus olmasını dilediğimiz bugünlerde bizi yalnız bırakmayan, özellikle bizi tanımamasına rağmen yaşadığımız acıları kendisine yakın eden herkese en içten teşekkürlerimizi sunar durumu kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla."