BIST 9.676
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.504,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aşırı sürat aşkı ölüm getirdi

Aşırı sürat nedeniyle meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Abone ol

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesi sınırları içerisinde bulunan Kazan Sitesi mevkiinde aşırı sürat nedeniyle meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Çanakkale ile İzmir’i birbirine bağlayan E–87 karayolunda önceki akşam saat 18.30 civarında İzmir istikametinden Ayvalık istikametine giderken, aşırı sürat yapan Murat Eker (37) yönetimindeki 16 CUL 49 plakalı motosiklet, Altınova beldesi sınırları içerisinde Kazan Sitesi önünde bir anda kontrolden çıkarak, yol kenarındaki bankete uçtu. Kazada motosiklet sürücüsü Murat Eker olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.

Aslen İstanbul’lu olan ve yaz mevsimini Ayvalık’ta ki yazlık evinde geçiren Eker’in arkadaşlarının verdiği bilgiye göre, genç adamın hız tutkunu olduğu ve daha öncede birkaç kez aşırı sürat nedeniyle kazalar yaptığı öğrenildi.

Bekar olan Eker’in Ayvalık’ta motosiklet ve otomobil alım-satımı işi yaparak geçimini sağladığı belirlenirken, genç adamın aşırı sürat nedeniyle hayatını kaybetmesi yakınları ve arkadaşlarını yasa boğdu.