BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.489,17
HABER /  DÜNYA

Aşırı kilolu diye uçağa almadılar

Tedavi amacıyla ABD’ye gelen Fransız ailesi, dönüş yolunda aşırı kilolu olduğu gerekçesiyle çocuklarının uçağa alınmaması üzerine büyük bir ...

Abone ol

Tedavi amacıyla ABD’ye gelen Fransız ailesi, dönüş yolunda aşırı kilolu olduğu gerekçesiyle çocuklarının uçağa alınmaması üzerine büyük bir mağduriyet yaşadı.
226 kilo ağırlığındaki Kevin Chenais’nin (22), Mayo Clinic’te 1,5 yıldır hormon bozukluğu tedavisi gördüğünü söyleyen gözü yaşlı anne, İngiliz havayolu şirketinin tutumu yüzünden bir süre ülkelerine dönemediklerini ifade etti.
Anne Christian Chenais, "British Airways’i suçluyoruz, çünkü bizi buraya getirdiler ama dönüşte yüz üstü bıraktılar. Oğlumu buraya getirdilerse dönüşte de uçağa almalılardı" dedi.
Meselenin çözümü için havalimanına yakın bir otelde bir hafta kaldıklarını ifade eden Chenais, paralarının tükenmesi üzerine trenle New York’a, oradan da gemiyle ülkelerine dönmeye karar verdiklerini kaydetti.
24 saat burundan oksijen alması gereken Kevin Chenais ise, "Benim gibi birçok insan, aynı problemden dolayı seyahat edemiyor" diye konuştu.
(İHA)