BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,60
ALTIN 2.494,35

Aşırı hırs ve tutkuları kontrol etmeliyiz

İnanç ve idealler, gelecekle ilgili hedeflerimizde hırslı ve tutkulu davranışlar zaman zaman aşırı mücadeleler ortaya çıkarabilir.

Bugün 24 Ağustos Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Boğa burcundaki Ay maddi manevi huzur ve güven arayışımızı arttırıyor. Para, sahip olduğumuz değerler, toprak, emlak, sevdiklerimiz, yakınlarımız, beş duyuya hitap eden tüm dünyasal zevkler daha fazla gündemimizde olabilir.

Boğa burcundaki Ay öğle saatlerinde Başak burcundaki Venüs ile akşam saatlerinde de Merkür ve Jüpiter ile üçgen açı yapacak.

Duygusal beklentilerimiz ve iştahımız çok artabilir. Maddi arzularımızı ve dürtülerimizi frenlemekte zolanabilir, aşırıya kaçabiliriz.

İş, kariyer ve para konularında genel anlamda şanslı ve verimli bir gün olabilir. Aşırı rahata düşkünlük tembellik eğilimi yaratsa da günlük işlerimize öncelik vermeli düzenli ve planlı hareket etmeliyiz.

Mars ve Satürn bugün Yay burcunda birleşiyor.

İnanç ve idealler, gelecekle ilgili hedeflerimizde hırslı ve tutkulu davranışlar zaman zaman aşırı mücadeleler ortaya çıkarabilir.

Özellikle toplumsal kavramlarda fanatizm ve saldırganlık eğilimlerinin artabileceğini göz önünde bulundurmalı, güvenliğimize özen göstermeliyiz.

Boğa burcundaki Ay 22:38’de boşluğa girecek.