BIST 9.739
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.424,79
HABER /  DÜNYA

Aşiret düğününde Dolar yağmuru

Muş’ta Badikan aşiretinden olan Eker ailesinden Sinan Eker, görkemli bir düğün töreni ile Yasemin Bilir’le dünya evine girdi. <br/>Demokrat...

Abone ol

Muş’ta Badikan aşiretinden olan Eker ailesinden Sinan Eker, görkemli bir düğün töreni ile Yasemin Bilir’le dünya evine girdi.
Demokratik Sol Parti Muş Eski Milletvekili Zeki Eker’in yeğeni ve Medeni Eker’in oğlu Sinan Eker, Yasemin Bilir ile evlendi. Badikan aşiretinin üyeleri ve Muşluların katıldığı düğün, 2 gün sürdü. Muş’ta bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğünde gelin ile damadın nikahını Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede kıyarken, şahitler ise DSP eski Milletvekili Zeki Eker ile CHP eski Milletvekili Şerif Ertuğrul olduDolarların havada uçuştuğu düğünde oldukça mutlu olduğunu belirten damadın babası Medeni Eker, davetlilere bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Eker, “Bizim çok mutlu olduğumuz bugünde değerli belediye başkanımız ve çok değerli aile büyüklerimiz olan eski 2 milletvekilimizi ağırlamak bizleri onurlandırdı. Aşiretimiz ve hemşerilerimizin de teşrif etmesi düğünümüze ayrı bir mutluluk kattı. Ben oğlum ile gelinime bundan sonraki hayatlarında bir ömür boyu mutluluk diliyorum” diye konuştu.