BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.490,35

Aşık çiftlere 10 romantik film önerisi

Aşık çiftlere 10 romantik film önerisi

Havalar soğurken çoğu zaman evden çıkmak bile istemiyorsanız keyifli vakit geçirmenin en pratik yolu evde film izlemek. Vogue.com.tr en romantik filmleri derledi.

Aşık çiftlere 10 romantik film önerisi

Kasımda aşk başkadır, özellikle Keanu Reeves ve Charlize Theron'unki bambaşka! Reklamcı Nelson, farklı bir dünyanın insanı Sara ile tanışıp, kasım ayında birlikte yaşamalarıyla Nelson'un tüm hayatı değişir. Sweet November bize gerçek aşkın tek bir zamana değil, tüm zaman dilimlerine yayıldığını gösteriyor. Belki de aşkın meşhur ayı Şubat değil de kasımdır?

Aşık çiftlere 10 romantik film önerisi

Before Sunrise Ethan Hawke ve Julie Delpy'nin başrollerini paylaştığı triolojinin ilk filmi olan Before Sunrise, trende tanışan iki yabancının Viyana'da birlikte geçirdikleri günü anlatıyor. Bir günde bir insanı nasıl tanıyabilirsin, nasıl aşık olabilirsin sorularına ustaca cevap verirken tek bir soru havada kalıyor. Jesse ve Celine aşklarını bir güne sığdırabiliyorlar mı?

Aşık çiftlere 10 romantik film önerisi

P.S I Love You Holly ve Gerry kendi yağlarında kavrulan, birbirlerine ilk günkü gibi aşık bir çifttir. Gerry'nin ani ölümüyle dul kalan Holly hayata nasıl devam edeceğini bilemezken 30. yaş gününde ölen kocası Gerry'den aldığı mektuplar her şey değişiyor. Holly film boyuncu Gerry'nin mektuplarını takip ederken, ilişkilerine flashback'lerle Holly ve Gerry'nin ölümsüz aşkını izliyoruz.

Aşık çiftlere 10 romantik film önerisi

The Notebook Zengin kız fakir oğlan, ilişkiye karşı çıkan aileler, yağmur altında öpüşmeler, gönderilmemiş mektuplar... Tüm klişeleri barındırmasına rağmen gelmiş geçmiş en romantik filmlerden olan The Notebook, Noah ve Ally'nin tutkulu aşkını anlatıyor. Ryan Gosling'in karizmasından mı, Rachel McAdams'la aralarındaki uyumdan mı bilinmez ama Noah ve Ally'nin aşkı dün ve bugün olduğu gibi yarın da hafızalarımızdan silinmeyecek.