BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,84
ALTIN 2.479,62
MAGAZİN

Asena Erkin yasak aşk mı yaşıyor?

Asena Erkin'in popçu Berkay ile yasak aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlerin ardından şimdi de ismi Mehmet Dinçer ile anılıyor. Asena Erkin Mehmet Dinçer ile aşk yaşıyor mu? Caner Erkin açıklama yaptı mı?

Fenerbahçeli Caner Erkin'in eşi Asena Erkin'in özel hayatı gündemden düşmüyor. Popçu Berkay ile anılan güzel modacının adı, Caner Erkin'in çok zor günler geçirmesine sebep olmuştu. Üzerinden kısa zaman geçen bu olayın ardından Asena Erkin'in adı bu kez de Almanya'da aşk skandalına karıştı. Fenerbahçeli Caner Erkin ile evli olan Asena Erkin, iş adamı Mehmet Dinçerler ile birlikte! Aynı haberde Mehmet Dinçer'in bir dönem birlikte olduğu popçu Ece Seçkin'in de yaşanan yasak aşk yüzünden ilişkisini sona erdirdiği söylendi. Ece Seçkin, bir süre önce verdiği röportajda, sevgilisinin telefonuna gelen bir aşk mesajını yakaladığını ve mesajı gönderen evli kadının ismini açıkladığı takdirde 'Yer yerinden oynar' demişti. 



Asena Erkin'den yalanlama geldi



Türkiye’nin en eski baklavacılarından Hacı Sayid Baklavaları'nın veliahtı olarak tanınan Mehmet Dinçerler'le olan aşk iddiasına Asena Erkin'den avukatı aracılığı ile yalanlama geldi. Medyahaber magazin servisine ulaşan metin şöyle:



"Medyahaber.com 04.11.2015 günlü Magazin internet sayfasında Asena Erkin'den bir skandal daha!’’ başlığı ile, müvekkilim MUHAMMET DİNÇERLER(tanınan ismiyle Mehmet Dinçerler) hakkında bir habere yer verilmiş ve haber içeriğinde, ‘’Tanınan ismiyle MUHAMMET(MEHMET) DİNÇERLER’in ASENA ERKİN isimli şahısla birliktelik yaşadığı’’ ifade edilerek MUHAMMET(MEHMET) DİNÇERLER haber konusu edilmiştir.



Haberde yer verildiği şekilde müvekkilim MUHAMMET(MEHMET) DİNÇERLER, ASENA ERKİN ile birliktelik yaşamadığı gibi bahse konu haber asılsız bir dedikodu ürünü olup, haber değeri dahi taşımamaktadır. MUHAMMET (MEHMET) DİNÇERLER’in iş ve aile hayatını olumsuz mahiyette etkileyen haberin gerçeklikle bir ilgisi olmadığı kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur."

Sitene Ekle
Etiketler