BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,93
HABER /  GÜNCEL

Asansör faciasından yürek yakan hikayeler

Mecidiyeköy'deki inşaatta asansörün 32. kattan yere çakılması sonucu 10 işçinin öldüğü kazadan yürek yakan hikayeler çıkıyor...

Abone ol

Mecidiyeköy’de yapımı devam eden bir inşaatta asansörün yere çakılması sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği kazada iki oğlunu kaybeden Mithat Kara, olay yerinde gözyaşlarını tutamadı.

Kazada hayatını kaybeden  Hıdır Ali Genç'in ise  üniversite öğrencisi olduğu ve işe 5 gün önce başladığı öğrenildi

5 GÜN ÖNCE İŞE BAŞLAMIŞ

Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapılan rezidans inşaatındaki asansör kazasında yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Hıdır Ali Genç'in işe 5 gün önce başladığı belirtildi.

Tunceli Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Ovacık Programı Maliye Bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Hıdır Ali Genç'in okul harçlığını çıkarmak için bir yakınının aracılığıyla 5 gün önce rezidans inşaatında asansörcü olarak işe başladığı belirtildi. Yakınları Genç'in memleketi olan Tunceli'de üniversite okuduğunu, ekonomik durumu iyi olmadığı için zaman zaman inşaatlarda çalıştığını söyledi.

bw6pltciqaar0vq.jpg 

asansor-kazasinda-iki-oglunu-kaybeden-baba-goz-6457702_499_m.jpg

Asansör kazasının yaşandığı rezidans inşaat alanında 10 işçi hayatını kaybetmişti. Ölen işçilerin yakınları kazayı duyar duymaz olay yerine geldi. Olayda Ferdi ve Tahir isimli iki oğlunu kaybeden Gümüşhaneli Mithat Kara da inşaat alanına geldi.

GÖZYAŞLARI SEL OLAN BABA, YÜREKLERİ DAĞLADI

Yetkililerden bilgi almaya çalışan acılı babayı polisler ve inşaat yetkilileri teselli etmeye çalıştı. Gözyaşları sel olan babanın, "Benim çocuklarımı Allah verdi, Allah aldı." diyerek ağıt yakması yürekleri dağladı.

Mithat Kara’nın yakını Celal Sarı ise yaşananlara tepki göstererek, inşaat şirketini ihmalkarlıkla suçladı.

asansor-kazasinda-iki-oglunu-kaybeden-baba-goz-6457702_9956_m.jpg