BIST 9.440
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.499,98
HABER /  GÜNCEL

Artvinde heyelan 4 can aldı

Sağanak yağış bu kez de Arvin'i vurdu. Çok sayıda ev ve iş yerini su basarken, bir köyde heyelan 4 can aldı.

Abone ol

Artvin Borçka ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle meydana gelen heyelanda bir ev göçük altında kaldı. Göçükten şimdiye kadar 4 kişinin cesedi çıkarıldı, bir kişi de sağ kurtuldu. Hala 1 kişi göçük altında bulunuyor.

Borçka'nın Kale köyünde toprak altında kalan Recep Demirci'ye ait evden ilk çıkan cesetler 55 yaşındaki Hacer Demirci ile 33 yaşındaki Gülsüm Demirci olduğu öğrenildi. Köye ulaşan Sivil Savunma ekiplerinin çalışmaları sonrasında bu kişilerin cesetleri çıkarıldı.

YOLLAR KOPTU, İŞ MAKİNELERİ BÖLGEYE GİREMİYOR

Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, şunları kaydetti:

“Ana yol sular altında. Yollarda kopmalar var. Cankuran Bölge Trafik İstasyonunun olduğu yerde yol trafiğe kapalı. Sadece arama kurtarma ekiplerinin geçişine izin veriyoruz. Rize ve Trabzon'dan arama kurtarma ekiplerine haber verdik. Erzurum'dan arama kurtarma ekibi istedik. İnşallah yağmur dinip dere suyu azaldığında daha iyi müdahale edeceğiz. İş makinelerini bölgeye sokamıyoruz, ana yol ulaşıma kapalı. Ekiplerimiz sel felaketinde yoğun olarak zarar gören bölgelere yaya olarak ulaşmaya çalışıyor. Artvin sivil savunma ekiplerimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor.”

HEYELAN BÖLGESİNDEN VE SELDEN FOTOĞRAFLAR

[PAGE] [PAGE]

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]