BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Artnivo sanat izleyicisiyle buluşuyor

artnivo.com internet sitesi üzerinden çağdaş sanatçılara görünürlük ve ulaşılabilirlik imkanı sunarken, Ekim ayında açılan, Şişhane’de yer alan ikonik Nejat Eczacıbaşı Binası’ndaki yeni proje alanında da çarpıcı sergilere ev sahipliği yapıyor.

Abone ol

artnivo.com, Ocak ayına hem yenilenmiş websitesi ile, hem de proje mekanındaki yeni sunumlarla başlıyor.

artnivo.com websitesi yeni tasarımıyla sanat izleyicisiyle buluşuyor

2016’ya yeni websitesi ile başlayan artnivo.com, daha canlı bir tasarım ve kullanımı kolay yeni yüzüyle online sanat eseri satın almayı, sanat haberlerine ulaşmayı, koleksiyonerlerin seçkilerini takip etmeyi, sanatçı röportajları izlemeyi ve online sergi gezmeyi daha da kolaylaştırıyor ve sanat severleri çağdaş sanata bir adım daha yaklaştırıyor.

artnivo.com, Ocak ayı süresince Online Sergi bölümünde Melis Terzioğlu’nun Ali Bilge Akkaya, Alp Sime, Esra Rotthoff, Kerem Ozan Bayraktar, Nazif Topçuoğlu ve Volkan Aslan’ın yer aldığı fotoğraf seçkisine yer veriyor. Sanatçı Atölyesi’nde ise Ali Şentürk’ün Hacettepe Üniversitesi’ndeki atölyesinden bir video karşımıza çıkıyor. Sanatçı üretiminden bahsederken, aynı zamanda sene sonunda artnivo.com project space’te açılacak solo sergisinin de ipuçlarını veriyor. Farklı mesleklerden konukların yer verildiği Sizin için Seçti kısmında ise artnivoker’lar için seçilen eserleri, konuğun
kendi yorumuyla görebiliyoruz.

artnivo.com project space Ocak ayında yeni ve farklı bir sunumla karşınızda

Temsil ettiği sanatçılara görünürlük kazandırmayı amaçlayarak gerçekleştireceği solo ve karma sergilerin yanı sıra, düzenleyeceği etkinliklerle de mekanı yaşayan bir alana dönüştüren artnivo.com’un proje alanı şu günlerde bir koleksiyoner evine dönüştü. Mudo sponsorluğunda gerçekleşen sunum dahilinde her hafta farklı asımların gerçekleştirileceği seçkide artnivo.com sanatçılarının çeşitli medyumlardaki eserleri artnivo.com project space’te görülebilecek.

“Reloaded” sergisi devam ediyor

Açılışını Kasım ayında yapan, Ahmet Rüstem Ekici, Çağrı Saray, Eylül Ceren Ersöz, Jacqueline Roditi, Manolya Çelikler, Neslihan Karaağaç, Öykü Ersoy, Özge Enginöz ve Sadık Arı'nın katıldığı küpler projesinin devamı olan “Reloaded” sergisi ise Zorlu PSM’de 24 Ocak 2016’ya kadar izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.