BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,88
ALTIN 2.439,29
HABER /  GÜNCEL

Artık erkekler de sütyen takacak

Erkeklerin kadın modasında gözü olduğunu biliyorduk da, bu kadarına biz de akıl sır erdiremedik...

Abone ol

Bundan iki yıl önce tasarlanan ve Japonya'daki bir alışveriş merkezinde satışa çıkarılan 300 erkek sütyeni, tanesi 20 sterline satışa çıkarılmış ve meraklı erkek müşterilerinin huzuruna sunulmuştu.

Wishroom isimli bir markanın tasarladığı bu ilginç sütyen için marka yetkilileri, "Çok rahat. İnsanı iyi hissettiriyor" açıklamasında bulunarak dikkatleri bu bir hayli ilgi çekici 'erkek iç çamaşırı'na çekti.

Firmanın genel müdürlüğünü üstlenen Akiko Okunomiya ise sütyenin bu kadar ilgi çekeceğini tahmin etmediklerini ancak umduklarının tersi bir durumla karşılaştıkları için memnun olduklarını ifade etti.

"Gün geçtikçe erkek sütyenine ilgi daha da artacak. Sütyeni pazarlamaya başladığımızdan bu yana müşterilerin yorumlarına önem verdik. Genel kanı, sütyenin iyi bir fikir olduğu yönünde. Uzun zamandan beri kendileri için sütyen bekleyen erkeklerin varlığıyla şaşkına döndük"

Şimdi Japonya'da bir moda haline gelen erkek sütyenleri, çok yakında Avrupa'nın da gözdesi olacak gibi görünüyor. Türkiye'de ilgi çekeceğini ise tahmin etmiyoruz.Ama neden olmasın?

Pembe, siyah ve beyaz renklerde satışa çıkarılan sütyen, alıcısına 'muhteşem bir konfor', 'rahatlık' garantisi vermeyi de ihmal etmiyor. (Gazeteport)