BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.434,60
HABER /  GÜNCEL

Arkadaşının sevgilisine tecavüze kalkışınca

25 yaşındaki adam, iş arkadaşının17 yaşındaki sevgilisine bir tuzak kurarak tecavüz etmeye kalkıştı. İşte yaşanan olaylar...

Abone ol

Bursa'da iş arkadaşının 17 yaşındaki sevgilisine cep mesajıyla tuzak kurup parkta tecavüze kalkıştığı iddia edilen 25 yaşındaki A.E. hakkında 36 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Merkez Yıldırım İlçesi'nde bir tekstil fabrikasında çalışan A.E., aynı mahalleden arkadaşının 17 yaşındaki kız arkadaşına tuzak kurdu.

İddiaya göre, arkadaşının sevgilisine mesaj yazmak için zaman zaman telefonunu veren A.E., daha sonra numarasını kaydettiği arkadaşının sevgilisine, "Aşkım ben şehir dışına çıkıyorum. Son bir kez buluşalım" mesajı gönderdi. Sevgilisinin daha önce mesaj attığı telefondan gelen mesajı okuyan genç kız, daveti sevgilisinin yaptığını sanıp, buluşma yeri olarak seçilen Yıldırım İlçesi Doğa Parkına gelerek erkek arkadaşını beklemeye başladı.

Yaklaşık yarım saat sonra A.E.'yi karşısında gören genç kız., sevgilisini sorunca, "Seni ilerde bekliyor" karşılığını aldı. Daha sonra genç kızı çalılık alana götüren A.E., burada dövdüğü kızı tecavüze yeltendi. Genç kızın bağırıp yardım çığlığını duyan vatandaşlar genç kızı kurtardı. Olayın ardından yakalanan ve polise teslim edilen A.E. ise çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturmayı tamamlayan Bursa Cumhuriyet Savcılığı, 'Çocuğun cinsel istismarı', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak' suçlarından toplam 36 yıla kadar hapis cezası istemiyle, 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde dava açtı.

AKILLARA ZARAR BİR SOYGUN PLANLADI AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]
Konya'da, 'hırsızlık'tan sabıka kaydı bulunan 35 yaşındaki Murat T., iddiaya göre eski Et Balık Kurumu'na ait arazide atıl durumdaki trafodan bakır kablo çalmak isterken elektrik akımına kapıldı. Vücudunda 3'üncü derecede yanıklar oluşan Murat T., Konya'daki hastanelerde yanık tedavi ünitesi bulunmadığı için ambulans uçakla Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürüldü.

Olay, dün merkez Meram İlçesi Aydoğdu Mahallesi'nde bulunan eski Et Balık Kurumu'na ait arazideki trafoda meydana geldi. Murat T. ididaya göre trafodan bakır kablo çalmak isterken elektrik kaçağı sonucu akıma kapıldı. Alevler arasında kalan Murat T.'nin vücudunun büyük bir bölümü yandı.

Murat T. ambulansla Meram Eğitim Ugyulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda 3'üncü derecede yanıklar oluşan Murat T., yapılan ilk tedavisinin ardından Konya'da yeterli düzeyde yanık tedavi ünitesi olmadığı için Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Samsun'a 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürüldü. Polisin ise olayla ilgili soruşturma başalattığı belirtildi.

MEZARA GİRDİ VE BÖYLE YALVARDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde geçen salı sabahı meydana gelen trafik kazasında ölen Zeynep Kılıç (31), çocukları Direnç Kılıç (13), Yağmur Kılıç (8) ve Eylül Kılıç'ın (5) cenazeleri, memleketleri Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde yanyana toprağa verildi. Tekirdağ'a gitmediği için hayatta kalan Turabi Kılıç, eşi ve çocuklarının mezarına girip, "Beni de onlarla gömün" diye feryat ederken, fenalık geçirdi. Yağmur Kılıç'ın sağlığında hiç yanından ayırmadığı oyuncak bebeği de cenazesinin koynuna bırakıldı.

Tekirdağ- Çorlu karayolunda 23 Ağustos'ta meydana gelen kazada, Zeynep Kılıç, 3 çocuğu ve ağabeyi Ali Kılıç ile akrabaları İsmail Kılıç yaşamlarını yitirmişti. İsmail ve Ali Kılıç'ın cenazeleri dün Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde defnedilirken, anne ve 3 çocuğunun cenazeleri de memleketleri Afşin İlçesi'ne bağlı Kötüre Köyü'nün Göncü Mezrası'na gönderildi.

Bu sabah mezra mezarlığına getirilen anne ile 3 çocuğu için binlerce kişinin katılımıyla cenaze namazı kılındı. Güçlükle ayakta durabilen Turabi Kılıç, eşinin ve çocuklarının tabutuna sarılıp 'yalvarırım beni de onların yanına gömün' diye ağıt yakması cenazeye katılanların yüreklerini dağladı. Acıya daha fazla dayanamayan Turabi Kılıç, eşi ve çocuklarının tabutu önünde baygınlık geçirdi. Acılı babaya mezarlıktaki sağlık görevlileri tarafından müdahale edilirken, cenazeler mezara indirilmeye başlandı.

Yan yana açılan mezarlara tabutlar sıra sıra dizilirken, Yağmur Kılıç'ın sağlığında hiç yanından ayırmadığı oyuncak bebeği de mezara getirildi. Yağmur'un bebeğini çok sevdiğini bilen yakınları, oyuncak bebeği tabutun içinde Yağmur'un koynuna bıraktı.

MEZARA İNİP TABUTLARA SARILDI

Sağlık görevlilerin verdiği sakinleştiricilerle güçlükle ayakta duran Turabi Kılıç, eşi ve çocuklarının cenazelerinin mezara indirilmesinden sonra onlarla vedalaşmak için mezarlarına indi. Turabi Kılıç, sırasıyla hayat arkadaşı ve çocuklarına tek tek sarılıp ağıtlar yaktı. Eşinin tabutunun üzerine uzanıp, "Beni de gömün" diye ağıt yakan Kılıç, yakınları tarafından mezardan güçlükle çıkartıldı. Ardından da anne ile 3 çocuğu yan yana toprağa verildi.



HAPİSTEN KURTARDIĞI KOCASI DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

 [PAGE]

Adana'da 8 yıllık eşi 30 yaşındaki Mehmet Köseoğlu tarafından tabancayla başından vurularak öldürülen 2 çocuk annesi 22 yaşındaki Ezgi Köseoğlu'nun, 14 yaşındayken severek kaçtığı için şikayetçi olan babasını razı edip, davacı olmaktan vazgeçirerek eşini hapse girmekten kurtardığı ortaya çıktı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kızını kaybetmenin acısını yaşayan baba Yılmaz Daş, "Kızım, onu sevdiğini söyleyip, hapisten kurtarmak için bize yalvardı. Biz de mutlu olsun diye şikayetten vazgeçtik" dedi.

Ezgi Köseoğlu'nun son görüntüsünü ise çalıştığı tavukçuluk firmasındaki arkadaşları cep telefonu kamerasından çekti. Kesimhaneden temizlenip gelen tavukları tek tek kasaya yerleştirirken görülen Ezgi Köseoğlu, neşeli bir şekilde arkadaşlarıyla da sohbet ediyor.

ÇOCUKLARI GÖRMEK İÇİN BULUŞTU

Cinayet, 22 Ağustos pazartesi günü işlendi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu ve bir süre önce şizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen Mehmet Köseoğlu, şiddet uyguladığı için 6 ay önce kendisini terk edip, boşanma davası açan eşi Ezgi Köseoğlu'nu telefonla arayıp "Çocuklarını göstereceğim" diyerek bir yakınlarına ait bir eve çağırdı. Buluşmada Ezgi Köseoğlu, sadece 5 yaşındaki kızı M.'yi görünce 7 yaşındaki oğlu B.'nin nerede olduğunu sordu. Mehmet Köseoğlu, önce "PKK'ya sattım", daha sonra da "Kestim, öldürdüm" diye karşılık verdi.

Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Ezgi Köseoğlu, kızı M.'yi alıp, 2'nci kata çıktı. Peşinden gelen Mehmet Köseoğlu, belindeki tabancayı çekip genç kadını baş ve omzundan vurdu. Yakınları tarafından çağrılan ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan Ezgi Köseoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayet şüphelisi Mehmet Köseoğlu, kaçtı.

KIZIMIN HATIRINA HAPİSTEN KURTULDU

Genç yaşta kızını toprağa veren 48 yaşındaki Yılmaz Daş, halen yakalanamayan damadı Mehmet Köseoğlu'na beddualar yağdırdı. Yılmaz Daş, şunları anlattı:

"Çocuk yaşta kızımı kaçırdı. Biz şikayetçi olduk, hapse girdi. Ezgi, çok sevdiğini, mutlu olmak istediğini söyleyip, şikayetten vazgeçmemiz için bize yalvardı. Kızım mutlu olsun diye biz de razı olduk. Kızım O'nu çok sevdi, ama O kızımı hiç sevmedi. Sürekli şiddet gördü. Çalışmadı, işsiz gezdi, uyuşturucu tedavisi görürken, kızım baktı. Uyuşturucu parasını kızımdan aldı. Ezgi sürekli şiddet gördü. Bir defasında sokak ortasında dövmüş, elmacık kemiğini kırmış. Ezgi artık dayanamadı. Çocukları koz olarak kullanmaya başladı. Sonunda da kızımı öldürdü. Ciğerimizi yaktı, ama haber gönderiyormuş, 3 kişiyi daha öldürmeden teslim olmayacağını söylüyormuş."

"SİZİ DE ÖLDÜRECEĞİM' DİYE HABER GÖNDERİYOR"

Taziye ziyaretine gelenlerle evi dolup taşan baba Yılmaz Daş, "Ben kızımı toprağa verirken, ciğerim yanarken, kızımın katili mezarlığa kadar gelmiş. Dün de bizim mahallede evimizin yakınında geziyormuş. Bu nasıl bir adalet? Ben kızıma yanarken adam etrafımızda geziyor. Üstelik bize 'O'nun annesini ve babasını öldürmeden teslim olmayacağım' diye haber salıyor. Erkekse gelir buraya. Erkekse karşıma çıkar. Benim ondan korkum yok. Bu nedenle devletten koruma da istemiyorum" dedi.

Sürekli gözyaşı döken anne Emel Daş ise katil zanlısı Köseoğlu'nun kızı Ezgi'yi "Aileni öldürürüm. Onları da, seni de yaşatmam" tehditleri yüzünden yıllarca ayrılamadığını söyledi. Emel Daş, "Hiç yüzü gülmedi. Kızım onu çok sevdi ama, o Ezgi'yi hiç sevmedi" diye ağıtlar yakıp, gözyaşı döktü.

PAZARCILARIN KAVGASINDA KAN DÖKÜLDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Uşak'ta, yer yüzünden tartıştığı kendisi gibi pazarcılık yapan İsmail Tiryakioğlu'nu (51) bıçakla yaralayan genç kız B.T. (18) polis tarafından gözaltına alındı.

Bugün saat 16.00 sıralarında, Sarayaltı Mahallesi, Seymen Sokak'taki kapalı pazaryerinde, tezgah açan pazarcılar İsmail Tiryakioğlu ile B.T. arasında tartışma çıktı. Yer anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Öfkesine hakim olamayan B.T., tezgahtan kaptığı bıçakla Tiryakioğlu'nu çevredekilerin korku dolu bakışları arasında sağ koltuk altından yaraladı. Pazardakiler panikle etrafa kaçışırken, Tiryakioğlu acı içinde yere yığıldı. Bu sırada gelen polis ekipleri, genç kızı, suç aleti bıçakla yakalayıp, gözaltına aldı.

Tiryakioğlu'na ilk müdahale olay yerinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tiryakioğlu, tedaviye alındı. Tiryakioğlunun durumunu iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

O İNTİHAR ETTİ BABASI NİŞALISINI SUÇLADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde oturan 22 yaşındaki Fatma Çakmakkaya annesinin ilaçlarını içerek intihar etti. Hastanede polis memurlarına bilgi veren baba Razaman Çakmakkaya, kızının ayrılık kararı alması ardından polis memuru nişanlısının sürekli telefon açıp baskı yaptığını bunun sonucunda kızının bunalıma girdiğini öne sürdü.

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında 8027 Sokak'ta üzerinde meydana geldi. Geçen yıl Çevvik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru E.B. ile nişanlanan Fatma Çakmakkaya'nın, mutluluk hayalleri kısa sürdü.

Özel güvenlik firmasında çalışan Fatma Çakmakkaya'nın, ayrılma kararı vermesinin ardından polis memuru E.B., bu kez iddiaya göre barışmak için baskı yapmaya başladı. Psikolojik bunalıma giren Çakmakkaya, gece annesi Müzeyyen Çakmakkaya'nın şeker hastalığı ilaçlarından 25 hap içti.

Bir süre sonra fenalaşan genç kız, babasından hap içtiğini söyleyerek yardım istedi. Hemen Karşıyaka Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan ve midesi yıkanan Fatma Çakmakkaya, tüm çabalara rağmen öldü. Acı haberi alan Çakmakkaya'nın yakınları büyük üzüntü yaşadı, hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi.

KIZIMA BASKI YAPTI
Hastanede polis memurlarına bilgi veren baba Razaman Çakmakkaya da, kızının ayrılık kararı alması ardından polis memuru nişanlısının sürekli telefon açıp baskı yaptığını bunun sonucunda da kızının bunalıma girdiğini söyledi. Yarın doğum gününün kutlamaya hazırlanan Fatma Çakmakaya'nın cesedi, nöbetci savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

'HADİ OĞLUM GÖSTER SENİ NASIL EZİYORUM'

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Babasının kullandığı otomobilin altında kalıp hafif yaralı kurtulan 2 yaşındaki Yavuz gazeteciler için olayı canlandırdı.

Park etmek için manevra yapan Çetin Dursun, oğlu Yavuz'a çarparak altına aldı. Görenlerin bağırması üzerine Dursun otomobilini durdurmaya çalıştı ancak araç lastiği oğlunun sağ bacağının üzerinden geçti.

Hastaneye kaldırılan Yavuz'un sağ bacağında ezilme olduğu belirlendi.

Mahalleye girdiğinde çocuklarının hepsinin birden otomobile koştuğunu belirten Çetin Dursun, "Çocuklarımın hepsi küçük. Beni gördükleri zaman çok seviniyorlar. Taksimin arkasından koşmaya başlıyorlar. Her defasında uyarıyorum ama çocuk işte. O gün de Yavuz'u göremedim ve taksinin altına girdi. Şans eseri oğluma bir şey olmadı" dedi.

KONYA'DA SERİ KATİL PANİĞİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da yaklaşık 40 günde 6 kişiyi öldürüp gasp eden katil zanlısı, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Konya'nın Akşehir İlçesi'ne bağlı bir kasaba ile Afyonkarahisar'ın Sultandağı İlçesi'ne bağlı bazı kasabalarda son 40 günde işlenen cinayetlerin izini süren jandarma ve polis ekipleri, cinayet şekli ve öldürülen insan profilleri arasındaki benzerliği dikkate alarak araştırmalarını bu yönde yoğunlaştırdı.

Yapılan çalışmalar sonucu bugün erken saatlerde polis ve jandarma ekipleri, Konya'nın Akşehir İlçesi'ndeki bir eve ortak operasyon düzenledi. Baskında, son 40 günde 6 yaşlı insanı öldürüp para ve değerli eşyalarını gasp ettiği ileri sürülen 30 yaşındaki Erhan G. gözaltına alındı.

Yol yapımını üstlenen taşeron bir firmada çalışan Erhan G., sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.