BIST 9.434
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.502,28
HABER /  GÜNCEL

Arkadaşımı baltayla öldürdüm, gelin beni alın

Silivri'de gece bekçisi olarak çalışan bir şahıs, kendisini ziyarete gelen arkadaşını baltayla öldürüp jandarmayı aradı.

Abone ol

İstanbul'un Silivri İlçesi'nde kapatılan akaryakıt istasyonunda gece bekçisi olan Sebahattin Gerçik kendisini ziyarete gelen arkadaşı Serkan Uygur'u çıkan tartışmada baltayla kafasına defalarca vurarak öldürdü.

Sabah jandarmayı arayan Gerçik, “Arkadaşımı baltayla öldürdüm, gelin beni alın" dedi. Jandarma ekipleri, Gerçik'i arkadaşının cesedi başında sigara içerken bulup, gözaltına aldı.

Olay, Silivri ilçesi Gümüşyaka Mahallesi’nde inşaatı devam eden akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, Serkan Uygur (42) dün gece benzinlikte gece bekçisi olarak çalışan arkadaşı Sebahattin G.’nin yanına gitti.

ALKOL ALMIŞ

Alkol aldığı iddia edilen iki arkadaş arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonunda Sebahattin G., arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Sebahattin G., daha sonra eline bir balta alarak cesedi parçalara ayırdı.

CENAZENİN BAŞINDA BEKLEDİ

Sebahattin G., sabah güneşin doğması ile jandarmayı arayarak arkadaşını keserek öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Sebahattin G.’yi parçalanmış cesedin başında sigara içerken buldu. Cumhuriyet savcısının ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Serkan Uygur’un cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Gözaltına alınan Sebahattin G.’nin ise jandarmadaki sorgusu sürüyor.