BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.499,09
HABER /  MEDYA

Arka Sokaklar 485. bölüm fragmanı nefesler tutulacak

Arka Sokaklar 485. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 15 Haziran Cuma günü ekrana gelecek olan Arka Sokaklar dizisinin 485. yeni bölümünde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Arka Sokaklar 485. bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

Kanal D'de cuma akşamları ekrana gelen ve en uzun soluklu dizi unvanını elinde bulunduran Arka Sokaklar, yayınlanan son bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden Arka Sokaklar dizisinin 485. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?  Can arabasına saklandığı genç kadınla birlikte İstanbul’a gelmiştir. Kadın Can’ı, Rıza Baba’nın yanına getirir. Rıza ile plan yaparlar ve ekip, genç kadının evinde saklanır. Ekip, Şanlı’nın adamlarını yakalamaya çalışacaktır. Seyit Ağa, Ebru’ya güvenmemiştir ve malları başka bir adamıyla gönderir. Ekibimiz malları kontrol ettiğinde pudra şekeri olduğunu anlar.

Ekibe, insan kaçakçılığı yapıldığına dair istihbarat gelmiştir. Polislerimiz izlemededir fakat insan kaçakçılığının altından Seyit Ağa çıkar. Ekibe Kazım isimli bir polis katılmıştır. Uyuşturucu çetesini çökertmek için gönüllü olur ve ilk gizli göreve gitmek için yola çıkar. Hüsnü’nün sonuçları çıkmıştır ve ameliyat olacağı kesinleşmiştir. Ekip bu kez Hüsnü’ye destek olmak yola çıkar. Bahar ve Hakan, Taner ve Aylin ilişkisine mani olmak için iş birliği yapar.

ARKA SOKAKLAR 485. BÖLÜM FRAGMANI: