BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,02
HABER /  MEDYA

Arka Sokaklar 466.yeni bölüm fragmanı aksiyon devam ediyor

Arka Sokaklar 466.bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 26 Ocak 2018 cuma günü ekrana gelecek olan Arka Sokaklar 466.yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümde Selin büyük bir çıkmaza girmişti. Peki Arka Sokaklar 466.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol

Kanal D'nin cuma günleri ilgiyle izlenen uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar son bölümde nefesler tutuldu. Rıza Baba ve ekibinin maceradan maceraya atladığı Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Arka Sokaklar yayınlanan son bölümde, Melda sorgulandı ama konuşmadı. Selin, kardeşini evine getirdi fakat Melda orda olmaktan mutlu değildir ve kaçmanın peşindeydi. Ekip, Şamil ve Yelda’nın evini ziyaret etti. Yelda’nın hamile olmadığından şüphelendi. Adli tıptan izin çıkınca, araştırma başladı. Melda eve geldi ve sancıları arttı. Hastaneye götürmedikleri için evde doğum yaptı. Erdal bebeği ve Seher’i alıp kaçar. Ekibimiz Adem’in kaldığı bağ evine baskın düzenledi. Mesut ve Selin, Erdal’ın peşine düşer. Selin yaklaşmıştır ki bebeğin sesini duydu.

ARKA SOKAKLAR 466.BÖLÜM FRAGMANI