BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,60
HABER /  MEDYA

Arka Sokaklar 462.bölüm fragmanı Hüsnü ve Gonca ne yapacak?

Arka Sokaklar 462.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 22 Aralık 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan Kalp Atışı 462.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp atışı 462.yeni bolum fragmani ve tum detaylar internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'nin uzun zamandır devam eden ve ilgiyi kaybetmeyen dizisi Arka Sokaklar yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Rıza Baba ve ekibinin maceralarının anlatıldığı Arka Sokaklar 462.bölüme gelin hep birlikte bakalım.

Arka Sokaklar son bölümünde Gonca ve Hüsnü komiserin aşkına şahit oluyoruz. İzleyiciler tarafından eşi Suna'nın ölmesinden sonra hemen Gonca'ya aşık olan Hüsnü oldukça eleştirildi. Sosyal medyada da büyük tepki toplayan Hüsnü'nün Gonca ile yakınlaşması herkesi sinirlendirdi. Arka Sokaklar 462.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 462.BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM NELER OLDU?  Arka Sokaklar 461. bölümde Hüsnü, oğlu Tekin'i tutuklattı! Hüsnü'den Gonca'ya sürpriz teklif geldi. Hakan, son yaşadığı etik olmayan olaylardan sonra istifa etmeye karar verir. Rıza Baba, bu durumu büyük bir şaşkınlıkla karşılasada; Hakan kararında ısrarcıdır. Aylin ve Hakan çifti, boşanmanın eşiğindedir. Hakan ve Aylin, duruşma salonlarından çıktıklarında artık ayrı dünyaların iki insanı olacaklar mı?