BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,70
ALTIN 2.488,79
MEDYA

Arka Sokaklar 447. sezon finali bölümü son sahneler

Arka Sokaklar 447. sezon finali son sahneleri... Arka Sokaklar'ın bu hafta 23 Haziran 2017 Cuma akşamı yayınlanan 447. sezon finali bölümünde neler yaşandı?

Arka Sokaklar 23 Haziran 2017 Cuma akşamı yayınlanan 447. sezon finali bölümünde Çoban Ailesinin en mutlu gününe yaşanan talihsiz olay gölge düşürüyor. Polisten kaçan kuyumcu soyguncusu Durul, arabasıyla Suat'a çarpıyor ve hastaneye kaldırılan Suat, yaşam mücadelesi veriyor.

Metin'in düğün günü gelip çatıyor. Çoban Ailesi oğullarının en mutlu gününde neşe içinde eğlenirken Suat, Asiye için alınan altınları evde unuttuğunu fark ediyor. Nazike ile birlikte eve giden Suat, unuttuğu altınları alıp düğün salonunun yolunu tutuyorlar.

Diğer taraftan kuyumcu soyan zanlı Durul, son sürat polisten kaçmaya çalışırken, Suat'a arabasıyla feci şekilde çarpıyor. Olayı gören Arda ile Tunç ise hemen ambulans çağırıyor ve Suat'ı hastaneye kaldırıyorlar. Durumu kritik olan Suat'ı hemen ameliyata alınıyor. Suat'a araba çarptığını öğrenen Hüsnü ve çocuklar başta olmak üzere düğündeki herkes neye uğradığını şaşırıyor.

Sitene Ekle