BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
MEDYA

Arka Sokaklar 439. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar dizisi 439. yeni bölümüyle 28 Nisan 2017 Cuma akşamı Kanal D'de olacak. Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Arka Sokaklar 439. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 28 Nisan 2017 Cuma akşamı Kanal D'de...

Buse’nin kurduğu tuzak sonucu, Pınar ve Ali’nin arası açılmıştır. Pınar boşanmaya karar verir. Ali, Buse’ye oyun oynar. Ona yakınlık gösterir ve çevirdiği dolapları itiraf ettirir. Konuşmayı Volkan da kayda alır. Pınar’ın ona inanması için elinde son olarak tek bir şansı vardır.

Baki, Sevgi’yi kaçırır ve akrabalarının evinde saklar. Bütün ekip Sevgi’yi bulmak için seferber olur. Mesut bu süreçte Selin’e destek olur. Sevgi’yi sakladıkları yeri önce Selin bulur. Ekip de peşinden yetişir ve Selin’e destek olurlar. Baki silahlıdır. Selin küçük kızı kurtarabilmek adına, Baki’yi vurmak zorunda kalır. Baki’nin silahı ortaya çıkmadığı için Selin’e soruşturma açılır. Selin’in görevine devam edebilmesi için silahın bulunması gerekir. Mesut bu duruma gönüllü olur ve silahı aramak için olay yerine gider.

Zeliha habere giderken, kuyumcu soygununa tanık olur. Haber aşkıyla olayın içinde bulur kendini. Maksut sevdiği kıza kavuşmak için banka soyuyordur. Zeliha’yı rehin alır ve köye doğru götürür. Zeliha canlı yayına devam eder ve ekran başındakiler nefeslerini tutup olaya kilitlenir. 

Sitene Ekle