BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
HABER /  DÜNYA

Arınç, torununun sınıfını gezdi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hasan Tanık İlköğretim Okulu’nun açılışına katılarak, torunu Mehmet Akif’in eğitim göreceği sınıfı gezdi. ...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hasan Tanık İlköğretim Okulu’nun açılışına katılarak, torunu Mehmet Akif’in eğitim göreceği sınıfı gezdi. Arınç, Mehmet Akif’in öğretmenlerine ’Eti senin kemiği benim’ diyerek Akif’i öğretmenlerine emanet etti.
Hasan Tanık İlköğretim Okulu’nun açılışına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yaptığı konuşmada, programın elektrik kesintisi dolayısıyla geç başladığını belirtti. Torunu Mehmet Akif’in de bu eğitim kurumunda eğitim alacağını bildiren Arınç, "Bizi annelerimiz, babalarımız okullara gönderirken güzel sözler söylerdi. ’Allah, zihin açıklığı versin’, ’Onları başarılı kılsın’, ’Allah, tüm kötülüklerden yavrularımızı muhafaza etsin’ derlerdi. Bir anne ve baba için evladının ne kadar kıymetli olduğunu hepimiz biliyoruz. Allah, onları sizlerden ayırmasın" dedi. Yeni öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ettiğini belirten Arınç, çocukların eğitim faaliyetlerinin aileleri tarafından takip edilmesi gerektiğine işaret etti. Arınç, ’Çocuklarınızın ne yaptığından, nereye gittiğinden, kurslara katılıp katılmadığından emin olmalısınız’ diyerek ailelere uyarıda bulundu.
Kızı Ayşenur ile damadı Ekrem Yeter’in çocukları olan torunu Mehmet Akif’in sınıfını gezen Arınç, Mehmet Akif’in öğretmenlerine ’Eti senin kemiği benim’ dedi.
(İHA)