BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Arınç CNN Türk spikerini de şaşkına çevirdi!

Arınç, Melih Gökçek'in istifa çağrıları üzerine açıklama yaptı. Arınç'ın açıklaması sonrası Nevşin Mengü şaşkınlığını gizleyemedi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çankaya Köşkü'nde toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yaptı. Arınç'a soru cevap kısmında Melih Gökçek'in hakkındaki paralel iddiaları ve istifa çağrısı soruldu.

CNN TÜRK SPİKERİ ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Arınç sesinin dozunu artırmadan, Melih Gökçek hakkında çok sert açıklamalar yaptı."Terbiyesiz, çantacı, paralelin kucağına oturan" gibi sözlerle Gökçek'e cevap veren Arınç'ın açıklamaları sayesinde Bakanlar Kurulu sonrası yapılan açıklama ilk kez bu kadar şaşkınlık yarattı.

Bu şaşkınlık CNN Türk spikeri Nevşin Mengü'nün yüzüne işte böyle yansıdı. Mengü'ye dönen CNN Türk kameraları, Nevşin Mengü'nün şaşırmış suratıyla karşılaştı. Hemen ardından Nevşin Mengü, "Bülent Arınç neler dedi neler" diyerek şaşkınlığını gizlemedi.

TWITTER'DA İTİRAF ETTİ!

CNN Türk'ün başarılı spikeri Arınç'ın konuşmasına verdiği tepkinin sosyal medyada tiye alınması üzerine Twitter hesabından yaptığı açıklamada "vallahi şaşırdım, ne yalan söyleyeyim" dedi. Mengü, Twitter'da kendisini tiye alan paylaşımları ile dikkat çekti.