BIST 9.797
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.435,96
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Arınç AK Parti'nin oyunu açıkladı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, AK Parti’nin milletin güvenini boşa çıkarmadığını ve hep çalıştığını belirtti.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, AK Parti’nin milletin güvenini boşa çıkarmadığını ve hep çalıştığını belirterek, "Şu anda bile oy oranımız yarın milletvekili seçimi olsa yüzde 50’nin altında değil. Kim ne derse desin siz benim sözüme bakın, en düşük rakam yüzde 47-48. Allah’ın izniyle yarın sandık kurulsa, seçimlerde yüzde 50’lerin üzerinde olacak" dedi

Gemlik Belediyesi tarafından yapılacak olan kapalı pazar yerinin temel atma töreni, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın katılımıyla yapıldı. Programda konuşan Bülent Arınç, 18 bin metrekare inşaat alanı olan modern bir pazar yerinin ilçeye kazandırılacağını kaydetti. Arınç, pazar yerinin 12 milyon liraya mal olacağını dile getirdi. Arınç, 11 yıldan beri milletin duyduğu güveni boşa çıkarmadıklarını dile getirerek, "Bize düşen kamu yatırımlarıdır. Bir hükümet halkına nasıl hizmet eder, onu yapmaya çalışıyoruz. Hastaneler yapar, içine uzman doktorlar yapar. Bütün tekin edavatıyla kapısını çalacağı, mükemmel hizmet alacağı hastaneler yapar" dedi.

"YARIN SANDIK KURULSA, YÜZDE 50’LERİN ÜZERİNDE ALIRIZ"

Arınç, açılış töreni sırasında bir bayanın yanına geldiğini, hastaneye kadın doğum uzmanı talep ettiğini hatırlattı. Arınç, hastaneye bir uzmanı en kısa zamanda görev alacağını anlatı. 11 senedir milletin AK Parti’ye güvendiğini ifade eden Arınç, "Siz bize güvendiniz, biz çalıştık. Şu anda bile oy oranımız yarın milletvekili seçimi olsa yüzde 50’nin altında değil. Kim ne derse desin siz benim sözüme bakın, en düşük rakam yüzde 47-48. Allah’ın izniyle Yarın sandık kurulsa, seçimlerde yüzde 50’lerin üzerinde olacak" dedi.

"AĞA’NIN ELİ TUTULMAZ"

Bu sırada bir vatandaşın "Yüzde 60 olacak" demesi üzerine, "Ağanın eli tutulmaz yüzde 60 diyor. İnşallah" dedi. "Hizmette sınır olmaz. Boş gürültülere bakmayın. İftiralara bakmayın" diyen Arınç, "Allah bizi biliyor, millet bizi tanıyor ve güveniyor. Çok şükür, neler geldi geçti bu memleketten. Ne koalisyonlar gördük. 3-4 partili. Kırmızı plaka heveslilerine bakanlar gördük. Çıkarı için siyasetçiler gördük, ama biz hamd olsun dümdüz gidiyoruz, düşe kalka. Ama dosdoğru gidiyoruz. Eğilmedik bükülmedik. Gecemizi gündüzümüzü millete verdik. 6 senede 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Türkiye’nin her yerine gidin bu hizmetleri göreceğiz"

"BALIKLAR BİLE ŞAŞIRDI"

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol projesinin hızla ilerlediğini kaydeden Arınç, "İzmir’den kontağı açacaksınız, 3.5 saatte İstanbul’a geleceksiniz. Bu dünyanın neresinde var. Yollar yapıyoruz. 30-40 metre genişliğinde hamd olsun, hamd olsun karada işimiz bitiyor denizin altına giriyoruz. Üsküdar’dan bir giriyoruz Sarayburnu’ndan çıkıyorsun. Denizin 50 metre altından Marmarayla geçiyoruz. Çok şükür, balıklar bile hayret ediyor. Bu tren bu denizin altından nasıl gidiyor diyor. Allah’a hamd olsun. Bu iş bizim işimiz" dedi.

"BİZ ÖYLE ŞEYLER YAPARIZ Kİ"

Fatih Sultan Mehmed’in İstanbul’u 21 yaşında fethettiğini dile getiren Arınç, "Fatih İstanbul’a giderken, Bizans’ın elçilere yola dökülürler. ’Senden önce kimler geldi’ dediler. ’Sen 21 yaşındasın gencecik bir insansın’ dediler. Sultan Fatih ise ’Biz inanmış insanlarız. Biz öyle şeyler yaparız ve bizim gücümüz farklı yüksektir ki, siz onu hayal bile edemezsiniz’ demişti. Hayal edilemeyen neydi, Kasımpaşa sırtlarından kocaman gemileri Haliç’in sırtına indirmek. Bizim işimiz de o. Karayolu biter, denizin altına girer. Denizin altından Marmaray ile öbür kıtaya çıkarız. Avrupa ile Asya’yı birbirine bağlarız. Hamd olsun" dedi.