BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.433,11
HABER /  GÜNCEL

Arda'nın sözleşmesinde şok madde

Kaptan Arda Turan'ı rekor bir ücretle Atletico Madrid'e satan Galatasaray, sözleşmeye inanılmaz bir madde koydurdu...

Abone ol

Arda Turan'ın Türkiye'ye dönmesi halinde Fenerbahçe'ye gitmeyeceğini söylemesine rağmen, Başkan Ünal Aysal, "Ben babama bile güvenmen" diyerek o maddeyi sözleşmeye koydurttu.

Yıllar önce Türkiye'de G.Saray'dan başka bir takımda forma giymeyeceğini söylemesine rağmen Emre Belözoğlu'nun Avrupa macerasının ardından Fenerbahçe'ye gitmesiyle şok yaşayan G.Saray, bu kez kaptan Arda Turan'ı Fener'e kaptırmamak için özel önlemler aldı.

Önceki gün imzalar atılmadan önce Sarı-Kırmızılı yönetim sözleşmeye "Arda Türkiye'ye dönerse öncelik Galatasaray'dadır" sözleşmesini koydurmak istedi. Ancak Arda Turan, ısrarla bu maddeye karşı çıktı.

YÖNETİM GERİ ADIM ATMADI!
Kaptan Arda'nın "Böyle bir maddeye gerek yok. Ben Galatasaray'a gönülden bağlıyım. Türkiye'ye dönersem G.Saray'dan başka bir takımda forma giymem zaten mümkün değil. Bunu resmiyete dökmeye gerek yok" demesine rağmen Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye gitmesinden ağzı yanan Sarı-Kırmızılı yönetim geri adım atmadı Ünal Aysal "Ben babama bile güvenmem" diyerek bu maddeyi sözleşmeye koydurdu.

ARENA'YA GOLSÜZ VEDA ETTi
A. Madrid'e transfer olan Arda Turan, TT Arena Stadı'na milli maçla veda etti. Dün akşam Estonya karşısına ilk onbirde çıkan Arda, 2. yarıda oyundan alındı. Arda böylece G.Saray formasıyla hiç gol atamadığı Arena'ya yine golsüz veda etmiş oldu.