BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,84
ALTIN 2.431,93
MAGAZİN

Arda'nın silahı ruhsatsız mı? Teve2'de çok konuşulacak iddia

Teve 2'deki 2. Sayfa programında Arda Turan- Berkay kavgasına ilişkin çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Kanal D Haber'den Emrullah Erdinç, Arda'nın silahının ruhsatsız olduğunu ileri sürdü.

Ünlü futbolcu Arda Turan ile Popçu Berkay arasında yaşanan kavganın yankıları devam ederken Kanal D Haber'den Emrullah Erdinç, kavganın perde arkasını bir bir anlattı. Teve2'deki 2. Sayfa programına konuk olan Erdinç, Arda'nın silahının ruhsatsız olduğunu iddia etti. 

"SİLAH RUHSATSIZ" : Olaya ilişkin raporları okuyup, görüntüleri izlediğini söyleyen Erdinç, şunları dile getirdi; 

"Arda Turan’ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle patlamaz.

Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı Arda vurulurdu. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön tarafından değil. Silah mermi ağzında durmaz hazır halde taşınmaz. O silahın gövdesi çekilmediği sürece, mermi ateşlemeye hazır hale gelmez.

Eğer silah patlamasaydı soruşturmaz olmadı. Hastanenin güvenlik görevlisi polisi arıyor, ‘hastanemizin acil servisinde silah patladı’ bilgisini veriyor. Polis gelip incelemeler yapıyor. İlk başlarda Berkay tarafı olayı kapatmaya çalıştı, ne zaman ki hastane polise bilgi verdi ondan sonra Berkay cephesinden de açıklamalar geldi."

 

Sitene Ekle