BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.325,20
HABER /  MAGAZİN

Arda'nın sarı fırtınası depresyonda mı?

Sinem Kobal çok radikal bir karar alarak saçlarını koyu kahveye boyattı. Güzel oyuncu yeni imajıyla BeStyle dergisinin bu ay ki sayısının kapak kızı oldu.

Abone ol

Evlenmeleri beklenirken ani bir kararla ayrılan ve magazin gündeminden düşmeyen Arda Turan ve Sinem Kobal ilk zamanlar sessizliklerini korusalar da Sinem Kobal'ın oyuncu İbrahim Çelikkol ile ilişki yaşaması ve Arda Turan 'ın bu konu da üstü kapalı yorumlar yapması ikili arasında soğuk rüzgarlar estirdi.

Güzel oyuncu Sinem Kobal, BeStyle dergisinin bu ay ki sayısının kapak kızı oldu. Uzun yıllar sarışın olarak görmeye alışık olduğumu güzel oyuncu, radikal bir karar alarak saçlarının rengini koyu kahveye çevirmesi, akıllara acaba depresyona mı girdi? sorusunu getirdi.

Arda Turan'ın, İspanya'ya dönmeden önce Hülya Avşar'ın programına konuk olduğunda söylediği, 'Biri ile bırakın görüşmeyi, akıldan geçtiği an her şey biter, şuan hiç bir şey hissetmiyorum, hissetsem emin olun böyle olmazdı.' sözleri başarılı oyuncuyu derinden etkilemişe benziyor.Arda Turan ilişki yaşadıkları dönem de "Sinem benim sarı fırtınam" demişti.

ardanin_sari_firtinasi_sinem_kobal_saclari_boyatti_h5849.jpg

"TERS DÜŞMEYEN HER ŞEYİ YAPARIM"

Dergiye hakkında bilinmeyenleri anlatan ünlü oyuncu Sinem Kobal, adrenalin tutkunu olduğunu söyledi: "Ekstrem sporlara karşı özel bir ilgim var. Paraşütle atlama yapıyorum. Sabit fikirli biri değilimdir. İyilik ve pozitif bazlı bir ruh olduğum için hayatta buna ters düşmeyecek her şeyi yapabilirim".