BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
HABER /  MAGAZİN

Arda ve Sinem ayrıldı mı?

İlişkileriyle gündemden düşmeyen ünlü çift Arda Turan ve Sinem Kobal ayrılık haberlerine ne dedi?

Abone ol

Sinem Kobal önceki akşam İstanbul'da bir kına gecesine katıldığı saatlerde Arda Turan Kıbrıs'ta Survivor finalindeydi.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; Arda'nın parmağında alyansının olmaması ikilinin ayrıldığı dedikodularını ayyuka çıkarırken Kobal, isyan etti: "Ne ayrılığı? Biz evleniyoruz...''

YİNE AYRI AYRI YERLERDEYDİLER

Arda Turan - Sinem Kobal aşkında neler oluyor? Geçen yıl nişanlanan ikilinin ilişkisi üzerinde karabulutlar dolaştığı iddia ediliyor. İki sevgili, yaklaşık 15 gündür hiç birarada görüntülenmezken Arda'nın Çeşme'de tek başına tatil yapması, Kobal'ın İstanbul'da kalması kafaları iyice karıştırdı. Son olarak milli futbolcunun Kıbrıs'ta Survivor finaline katıldığı dakikalarda güzel oyuncunun İstanbul'da tek başına bir kına gecesinde görüntülenmesi ayrılık dedikodularını ayyuka çıkardı.

MADRİD'DE HEP BİRLİKTEYİZ ZATEN

Survivor'un finalinde parmağında alyansının olmadığı görülen Arda Turan, ayrılıkla ilgili tek kelime konuşmazken Sinem Kobal, dün menajerlik şirketi aracılığıyla isyan etti: "Ne ayrılığı? Biz evleniyoruz... Madrid'de birlikte yaşıyoruz. Türkiye'ye döndükten sonra Arda arkadaşlarıyla ben de kendi arkadaşlarımla zaman geçirmek istediğimiz için bir arada görüntülenmiyoruz. Bu çok normal bir şey. İlişkemezde her şey yolunda, bir sorun yok!"