BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.428,04
HABER /  SPOR

Arda Turan'ın transfer parasını Halk Ekmek mi karşıladı? Göksel Gümüşdağ açıkladı

Medipol Başakşehir, teknik direktör Abdullah Avcı ile 5 yıllık sözleşme yenilerken Şansal Büyüka'nın Göksel Gümüşdağ'a "Siyasetin Başakşehir'e katkısı ve Arda'nın transferinde Halk Ekmek'in devreye girdiği konuşuluyor." sorusu imza törenine damga vurdu.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan Medipol Başakşehir, teknik direktör Abdullah Avcı ile 5 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Duayen gazeteci Şansal Büyüka'nın Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'a "Siyasetin Başakşehir'e katkısı ve Arda'nın transferinde Halk Ekmek'in devreye girdiği konuşuluyor." sorduğu soru imza törenine damga vurdu. Göksel Gümüşdağ tartışılan konuya açıklık getirirken sitemkar sözleriyle dikkat çekti.

"ARDA TURAN İÇİN ÜÇ SPONSOR VARDI"
Arda Turan'ın Barcelona'dan kiralanmasıyla ilgili gelen soruya ise Gümüşdağ, "Arda Turan konusunda, ülkenin önemli kanalları canlı yayın yaptı. Çin'in ünlü bir şirketi, sponsorluk olan Decovita ve Makro vardı. Bir de Medipol Sağlık Grubu vardı. İşi doğru yönetirseniz, yapabiliyorsunuz. Niye rahatsız oluyorsunuz?" şeklinde cevap verdi.